上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
428  501.4k

引用:
原帖由 scdondon 於 2018-9-7 12:45 PM 發表 查看引用來源
咁辛苦上到房冇理由得一次嘅
你唔記得我講第一句說話咩

引用:
原帖由 dieselkc 於 2018-9-7 09:26 PM 發表 查看引用來源

雯雯姐你覺得現在生活適合你,當然冇問題,希望你玩時小心d同埋玩得安全 d.  
小心同安全~
係咩意思?

賤仔係第一個我主動約佢搞嘢嘅人! 幫佢打飛機 又點會算係搞嘢呢 !

我瞓喺張床度 ,我就即刻自己嚟喇, 其實我鍾意自己著住條底褲嚟搞 !呢個係我嘅習慣, 女人其實都鍾意幻想 !我就諗返賤仔,望返著我雙眼, 然後佢就咀埋你。我又記起佢會裸曬, 會唔會有一日, 佢同我會去一個無人嘅沙灘, 我哋曬住嚟搞嘢呢?

諗咗一陣 ,賤仔已經沖完涼行出嚟, 見到我之後佢就行到我身邊......

賤仔係第一個我主動約佢搞嘢嘅人! 幫佢打飛機 又點會算係搞嘢呢 !

我瞓喺張床度 ,我就即刻自己嚟喇, 其實我鍾意自己著住條底褲嚟搞 !呢個係我嘅習慣, 女人其實都鍾意幻想 !我就諗返賤仔,望返著我雙眼, 然後佢就咀埋你。我又記起佢會裸曬, 會唔會有一日, 佢同我會去一個無人嘅沙灘, 我哋曬住嚟搞嘢呢?

諗咗一陣 ,賤仔已經沖完涼行出嚟, 見到我之後佢就行到我身邊......

引用:
原帖由 dieselkc 於 2018-9-7 11:28 PM 發表 查看引用來源

記得要用安全套。
唔係我用架喎!

賤仔亦好識做, 冇打斷我嘅幻想 ,佢只係靜雞雞在我旁邊 ,淨係一隻手搭住我膊頭, 另一隻手摸住我大髀 ,搞到我嘅幻想變得好真實。

我繼續幻想瞓咗喺沙灘上面,賤仔就係我旁邊, 話幫我搽太陽油, 其實就係借啲意抽我水。 一隻好粗大嘅掌心喺我膊頭 ,慢慢流到我胸口。 佢隻手指輕輕力夾住我嘅lin頭 ,然後再用指頭掃我嘅暈。

我夾住雙腳, 只係用我嘅手指, 酥酥我嘅洞口! 賤仔就用另一隻手, 由我大髀向上爬, 好似想幫忙 ,代替我忙碌嘅工作!

我望一望佢, 笑一笑,然後放返低隻手叫佢接力! 我分開少少隻腳畀佢, 就睇下賤仔可以點樣令到呢個睡美人 ,變成佢今曰嘅小公主!

賤仔第一時間就嚟錫我 ,雖然我有啲尷尬, 但係確實我個口係畀佢吸引住, 輕輕張開迎合佢!

錫咗一陣, 佢就好似個醫生咁, 要驗我全身! 不過佢用嘅唔係聽筒!而係用佢個嘴,選擇係我身體唔同嘅位置, 先停留 ,再溜走 !

經過每個地方 ,都會留低佢嘅口水, 同痕嘅感覺! 因為每次嘅停留時間唔長, 當中嘅痕癢, 係覺得舒服, 而且係好挑逗 !佢令我全身放鬆, 忘記咗我同佢嘅關係! 直至佢再分開我雙腳 ,佢探個頭落嚟 ,開始舐我下面!!!

畢竟下面係我好私人嘅地方! 我唔想比其他男人 咁近距離望到 !仲要畀佢用條脷尖呢挑逗 !而且 我更怕 ,佢會順住個勢 ,冇戴套就插入嚟。 所以我都直接同佢講 ,「今日夠喇!」

其實賤仔, 一啲都唔賤! 佢除咗畀我感覺到 ,佢心中有我之外。 喺性方面, 我真係覺得佢好掂! 好有風度 ,我嗌停佢就會即刻停止,唔亂黎!

雖然喺當日嘅過程裏面, 我都未到高潮, 但係我同賤仔都知道 ,只係時間嘅問題。 今日大家未到呢一部, 但係緣份已經開始!

我叫賤仔去刷牙, 然後就喺廁所門外, 等佢出黎我就擒上去,然後比佢抱住我,錫左我成幾分鐘。佢條野其實對正我,但賤仔無成人之危,忍住無同我黎轉真!好利害的以退為進! 搞到我 心喐喐, 冇咗女人嘅矜持!

至於我同賤仔嘅第一次 , 就係兩日之後。 同左eric 傾完, eric只需要我定時報告安全, 就畀我 去賤仔屋企。 我哋嘅第一次就係發生佢屋企嘅天台。

賤仔,喺天台準備咗兩張沙灘椅, 我哋望著月光 , 傾咗好耐計。 到佢忍唔住嚟錫我, 跟住熄咗天台嘅燈 ,然後就慢慢享受 ,賤仔帶比我嘅快樂......

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-9-8 02:24 PM 發表 查看引用來源
未去賤仔之前兩日,有冇成日心掛掛想住賤仔? 甚至同 Eric 做緊都諗起佢?
有!始終係第一個, 只係比自己沉澱一下 同 冷靜諗清楚。如果係半年後嘅我,應該...可能...係酒店就做左

引用:
原帖由 formanlo 於 2018-9-8 07:04 AM 發表 查看引用來源
支持出相,等眾師兄們慰藉下。
你就係我講個啲心急仔!想同女人上床個啲!你明白嗎

我嘅補充

第一 ,我話我嘅第一次 ,即係代表我同賤仔, 做咗唔止一次!

第二 ,網友腸仔話, 半年六個, 最好每星期一個! 但其實係, 喺呢半年內, 佢哋六個同時存在 ,而唔係一個關係完咗 ,然後另一個。

第三 ,我估大家都想知道 eric 究竟點? 佢好想知 我同其他男人之間發生嘅任何嘢? 所以, 我冇刪除任何一個, 我同其他男人嘅對話!

同樣地 ,我亦要求 eric 要畀我知道佢嘅全部。 包括佢同邊個講過 ,或者share過邊一啲相?

同佢哋交往, 我冇 ,亦唔想佢哋影低!佢哋六個 同eric嘅唔同 ,就係我做女王, 佢哋會聽我講嘢! 而且, 每次我同其他男人上床搞嘢, 我都唔會叫eric嚟接我 ,因為我覺得 ...感覺好奇怪!

我繼續, 想eric佔有我 !我一直無變!

但其實,我知道佢已經唔係佔有我嘅全部...

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-9-8 02:24 PM 發表 查看引用來源
未去賤仔之前兩日,有冇成日心掛掛想住賤仔? 甚至同 Eric 做緊都諗起佢?
仲有,君嘗,好耐無見!

喺二個月前, Eric ,賤仔 同我 ,有共識想試下三人行! 賤仔就提議我哋一齊 ,攞咗幾日假, 然後喺香港搵地方玩 !

我哋一齊去嘅第一個地方, 就係去chok墨魚。 老公好識做, 喺賤仔面前, 會保留三個相處到嘅空間 。我哋join嘅係街團 ,意思係有其他唔識嘅人係到。我估我哋三個喺人哋眼中, 只係三個好好嘅朋友。 而我嘅感覺就係, 同時有一個老公同埋一個男朋友 雙重嘅照顧 。

醉翁之意不在酒 !我哋在意嘅都唔係 chok墨魚! 我知 eric 同賤仔 一早已經有溝通 ,所以我好似當 佢哋兩個係男朋友咁 ,可以挨下又嗲下! 我亦想睇下 eric嘅反應, 究竟佢接唔接受到 ?喺船上, 我有細聲問eric ,「有冇唔舒服?」
老公就答我「 錫曬老婆!」

當船舶碼頭, 我哋就送賤仔返屋企。 喺車上面 ,反而我哋覺得好尷尬 ,直至賤仔提議 ,去玩滑浪板。 我哋又好雀躍 ,約定第二日 一齊去玩!

去沙灘玩水,離不開三點式泳衣 。Eric 就同我講 ,會為我準備少少嘢! 我問係咩? 但係佢冇答。

第一次玩 ,確實好難掌握。 賤仔玩開運動, 唔使划得快,仲好有型! eric冇佢咁叻 ,但見佢好認真去學。 相反,我就冇心去玩。 只想搵個地方, 快快休息 。

最後,玩咗一個鐘先去到橋咀, 一個天然嘅唔沙灘。 呢個灘 ,唔好話冇救生員 ,根本就唔係一個正常嘅沙灘 ,好細,不過就係冇人,只係間唔中有船係外邊經過。

我攰到一個點 ,上咗岸之後即刻瞓喺啲沙度。 佢哋幫我拉番架艇上岸 ,賤仔就即刻比支嘢飲畀我, 仲話呢度啲水好清 ,玩浮潛可以見到啲魚,叫我快快跟著佢。

究竟 eric為我準備咗啲咩呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆