上一頁下一頁
發新話題

幸福是什麼⋯?#2102#1987#1684#673#512#310#136#91#61#17#8

收藏  |  訂閱
158  89.1k

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-24 22:21 發表 查看引用來源
我會幫佢禁實啲🤣🤣
咁。。 空乜鬼啫~ 🤣

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-24 22:27 發表 查看引用來源
咁你都好忙喎,夜晚仲要擒埋老公
Hahaha.. 係呀, 尋晚俾佢休息咗晚, 今晚睇下有無得開下水喉。。

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-24 22:36 發表 查看引用來源
師妹都係大食之人👏🏻👏🏻
我每個月都想好好珍惜可以俾老公中出嘅機會 🤣🤣

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-24 22:44 發表 查看引用來源
中出舒服啲正啲既咩?
唔知呢, 以前唔會發生架, 係呢兩三年先鍾意。。
鍾意被塞滿滿嘅感覺。。
我唔介意口爆, 但係我唔會選擇囉

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-24 22:55 發表 查看引用來源
濕濕熱熱的感覺, 真係好正
射完仲可以繼續插多2,3分鐘
個2,3 分鐘好正,可能似黃金10秒掛

帶套射完就要盡快抽出, 如果唔係會甩套
我老公射完係唔可以再插/掂嗰啲人。。 有時都真係唔夠食架嘛🤣

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-24 23:04 發表 查看引用來源

大家研究下

男士大概要知道可以令女士潮吹的位置和手法 , 因為每位女士位置都有少少不同, 但唔會相差太遠。。。。

男士唔好一開始就諗住即刻用手指撩幾下就要條女噴水 , 應該先慢幔錫錫,愛撫女士陰部附近或裡面 ...
嘩~ 勁喎~ 等我send 比老公睇下先 🤣

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-24 23:37 發表 查看引用來源
平時你呢位miss又有冇潮吹既先
樂少肯定無聽書啦, 之前咪講咗我老公好鍾意爆我汁再舔到佢成面都係, 然後大大力插囉

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-24 23:46 發表 查看引用來源
我唔記得左😭係咪都要俾Miss罰
要呀~ 罰你聽日好好對待C 姐~
爆汁爆到你自己成身都係~ 然後再返來同我哋匯報。

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-24 23:55 發表 查看引用來源
唔洗Miss講,我都一定會既🙈🙈
Very good.  最鍾意啲聽話嘅男人

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-8-24 23:57 發表 查看引用來源

又講留左野,

我之前講只要摸到女士個泡野就係果個位置。。。

其實平時好似冇個泡野架,要女士好興奮時先有, 有即係有條件噴水。。。

仲有, 個泡野手感係點, 頭先沖涼時試左,似用手指按袋袋個種手感 ...
喂啊~ 你講到我好想俾人即刻試下呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆