你老婆淫蕩嗎?

收藏  |  訂閱
5  6.8k

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-11-29 05:10 PM 發表 查看引用來源
我老婆就表面好正經,內裡就好淫,每次同佢搞嘢,佢都鍾意幻想3P,4P、比陌生人屌、招呼幾個男人,次次都high到不得了,搞到成床濕哂!
我老婆一樣,外表斯文,內裡好淫...

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-30 02:38 PM 發表 查看引用來源
莫非Paul嫂又係一隻著住人皮嘅隻淫獸?:smile_40:
摸幾下就想要。:smile_30:
的確係,為左追多個B,半夜"強"我都試過but幾享受...:smile_30:
最淫係,成日同我講"射多D射晒入去俾我"...

佢又真係摸幾下就濕

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-12-2 02:28 PM 發表 查看引用來源
都係你調教出嚟架啦
:smile_35::smile_35: 過獎啦,不過都要佢天生淫底難自棄

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-9 09:26 發表 查看引用來源

俾人大大力屌果陣死忍住其實都係另一番風味 有時我都會咁做/ 被人要求咁樣做
娘娘俾大王要求一邊啪一邊扮冇事同人講電話? 我試過要老婆咁做

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-13 07:37 發表 查看引用來源
av情節呀
飽讀詩書o既本宮當然有睇過果套
但係無咁做過, 同大王本人傾計就有, 講d唔關事o既o野囉
plan旅行, 食飯, 講其他人比如有次係一個朋友就快生日之前,
一路俾大王啪住討論送咩禮物俾人好 ...
既然飽讀詩書, 下次大王應該要娘娘一邊心算計數一邊啪, 答錯要打藤, 答岩打PAT PAT

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-12-20 08:12 發表 查看引用來源
其實要顏射或口爆係咪要好早掹出嚟呢?
外賣仔次次都唔捨得掹出嚟,我就趕唔切去接.....
顏射或口爆梗係要掹出嚟啦, 試過遲左少少射左去肚, 唔好玩

前往最後回覆