上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 《捕捉表姐三步曲》~~~第二部:仙氣の表姐Sita @ 2

收藏  |  訂閱
100  175.3k

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-20 06:01 AM 發表 查看引用來源
忽然赤裸上身同鬼妹影相,詩韻成個呆哂!!

影張相,鬼妹去睇相機。睇完之後講:「Semble devoir un peu(好似有啲唔妥。)」

洋腸睇睇相,再望望詩韻然後摵摵佢塊面,笑笑口講:「Smile(笑)」

「Smile?」詩韻問,洋腸點點頭示意係。

望住洋腸,詩韻有種迷惘,跟佢講露出笑容。洋腸見詩韻笑,滿意咁將相機交俾鬼妹,然後行埋詩韻身邊,揸住佢個波講:「Let's  ...
多謝c hing努力更新,好精彩,但吾會連洋腸都吊嘛,咁好似對eddie 同朱仔吾公平,不過相信吾會. Ching 继續努力出文。

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-20 07:16 PM 發表 查看引用來源

一早就回覆,多謝!
洋腸出現,係加深描繪詩韻,亦都埋下伏筆…
將詩韻飄色巡遊咁露出,幻唔幻想到個情景?
巡遊露出,即是淫底到不得了,快D继續寫,好想睇落去。

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-21 05:26 AM 發表 查看引用來源

你第一次覆果時我係漏咗幾句無Post,有無睇返?
哦,比洋肠夾走巡遊,继續支持你寫落去。

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-22 08:19 AM 發表 查看引用來源

新讀者?歡迎😃
鍾意詩韻食洋腸?
我反而想正常地比eddie吊完,發展朱仔個段。

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-22 10:47 PM 發表 查看引用來源
都唔止一個鍾意朱仔條線。
哩一、二日有時間寫,會解開洋腸情節。
希望吾係比洋腸吊啦, 表姐已經比三表弟吊,如果比洋腸吊就太雜交啦。

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-23 07:18 PM 發表 查看引用來源

如果同我同步到嘅,唔多唔少會估到我條路大概點行!
而家食飯,飯後繼續寫!
多謝支持!
以為今朝可以做早起鳥, 非常期待更新。

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-24 05:21 PM 發表 查看引用來源
「無…無…」

「我問妳邊個好啲?!」大大力插,詩韻講:「你…」

「哼!!」我嘴詩韻一啖,然後講:「佢有無用套?」

「我哋…」詩韻呻住吟講:「無…呀!!」

「無用套?咁有無內射??」

「內…內射…」詩韻答唔到,只係掛住呻吟。

「俾人內射?妳真係超淫!!」

「呀!!呀!!」

話完佢超淫,佢大大呻吟加埋夾閪去回應。

「好鍾意溴鬼?」我大大力插,大大聲 ...
睇到硬曬,越來越正。入正題!

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-25 07:46 AM 發表 查看引用來源

詩韻無同洋腸搞嘢,哩個鋪排同我舊作“明目。偷情”中強姦遊戲,Molly無同人哋搞嘢有啲相似,都係為鋪路、同埋唔好寫到詩韻太cheap。
表弟叫佢除都唔肯,洋腸幫佢脫清光仲要飄色巡遊,寫出嚟都驚俾人鬧,所以post之前俾定個溫馨提示先。
而家佢同Eddie進行第二次,滿唔滿意? ...
鋪排好滿意,我之前睇到好緊張,寫到情節好好,好詩韻寫得真係有D似Molly.
情節滿意,繼續出好文比我地睇:smile_35:

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-25 08:48 AM 發表 查看引用來源

關於明目。偷情,考慮緊用唔用Sita做第二部女主角。
當然好, 你在明目偷情都有提過會係另一故事出現。
就帶到朱仔同 Sita 詩韻 嚟個3P. 好似 明目里面個場面。

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-25 11:17 AM 發表 查看引用來源

恐怕令你失望,Sita如果要出場既話會响捕捉表姐三步曲嘅第二部。
即係節一部和第二部冇乜關係?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆