曝光老婆

收藏  |  訂閱
39  75.7k

歡迎大家也放一下另一半~一起開發。

回覆 103# 88yes 的帖子

正喎~有冇相,大家睇下佢西有幾淫

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-4-6 17:16 發表 查看引用來源
喂~😉😬…唔好遮住啦!
依張有兩點~🤭

附件

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-4-6 18:40 發表 查看引用來源
睇毛鮑實在D😬😬😅
自摸西 得唔得?

附件

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-4-6 23:31 發表 查看引用來源
👍🏻👍🏻再開放D呢😁😁…點解總係差dd😅😅
重磅!

我老婆俾碌假9搞到嚟左幾次後,
終於淫西流白汁,我迫佢打開小穴俾我睇。

附件

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-4-7 12:40 發表 查看引用來源
凸lin 正鲍👍🏻👏🏻👏🏻師兄同嫂子又夾😏真幸福👍🏻👍🏻
有咩下次玩佢嘅建議?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-4-7 17:26 發表 查看引用來源
玩偷~……'夜這'…😅😂
什麼意思????

引用:
原帖由 ppt2016 於 2023-4-7 18:11 發表 查看引用來源

你老婆好正啊師兄有福,支持!! 出多D POST
噚晚又屌老婆個淫西,狗仔式。

附件

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-4-6 18:40 發表 查看引用來源
睇毛鮑實在D😬😬😅
插到一半 我停一下,
淫妻狂叫:老公 快插我個臭西。

你要的毛鮑。

附件

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-4-8 19:55 發表 查看引用來源
又厚又粉添😏😁😁
加張清𥇦屁眼照:

附件

前往最後回覆