上一頁下一頁
發新話題

烈女性傳 update 文(P5 P21 P68) 相 (#136,154,258,388,507, 1018, 1160)

收藏  |  訂閱
743  273.3k

引用:
原帖由 panchan003 於 2016-8-11 09:37 AM 發表 查看引用來源

係架 啲男人貼到埋一埋 磨你個大pat 你有冇試過先係地鐵俾人磨
比人視姦就試得多,俾人磨就得自己幻想下就多~~:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 賭白頭片 於 2016-8-11 09:53 AM 發表 查看引用來源
師姐今日個BRABRA同底係咩色
你覺得我今日有帶Bra 咩?

引用:
原帖由 uwillknow 於 2016-8-11 10:22 AM 發表 查看引用來源

想睇真啲咪直接問囉:smile_45:

妹妹可以私下欣賞嘛? :smile_40:
妹妹係咩意思先?

引用:
原帖由 panchan003 於 2016-8-11 10:26 AM 發表 查看引用來源

哇師姐甘豪放 甘大波都甘挺 小心一陣性幻想得多 扯lin旗喎
扯lin未當益街坊

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2016-8-11 10:31 AM 發表 查看引用來源

:smile_46:我醒目LOOOOOO
咁醒, 可惜無獎

引用:
原帖由 bae146 於 2016-8-11 11:00 AM 發表 查看引用來源
原來係你
你係今日問我pokemon嗰個?

老公朋友們的誘姦

估唔到依都咁多人想聽3P的事

咁就話被大家知第一次3P係點黎咖啦 ~~

第一次3P事件就唔關上司事的, 但當然之後同上司都有玩3P 啦

記得我同上司發生關係之後,我就變得好大食....放工去開房,返到屋企再餵老公, 開始慢慢唔夠飽咁...

有一晚老公約班朋有上黎打邊爐,(A朋友係老公係澳洲讀書的舊同學, B朋友係A朋友的朋友都識我老公的)

個晚我收工,老工打電話比我話A朋友剛從澳洲返黎會上黎打邊爐,叫我去買料;其實老公又點知道我同我上司要去開房, 所以我

同我上司做完一次之後,就拿拿淋買料返家;

幸好返到去都尚早, 見D野都準備好囉, 就諗住去冲個涼啦, 當冲完個刻門鐘響,心諗老公可能無手開門,未只係圍咗條毛巾去

開門,點知一開原來係朋友A同朋友B,有D 唔好意思的開咗門又唔比人入,所以叫他們入黎等一陣;

我故意穿返D衫時係將門半掩, 我從鏡中見都 A 同B 偷望及細細講我......

我只穿一條直身裙,又內褲但無Bra行出廳

A: 丫嫂,自從飲你個餐之後就好似無見啦

我: 係丫到有兩年多....

我哋先飲啤酒有講有笑等我老公返黎, 開爐食野,在期間AB 二人不停偷望我胸

我老公同他們兩個都算熟所以無咩介心, 仲有時比A B 二人說話上吃我豆腐都唔察覺

他們打完邊爐後, 係廳吹水飲酒,我就入厨房洗野收野, B朋友突然入黎厨房話幫我手收野, 我厨房唔係好大,所以要兩個人容

身在厨房一定會有身體接觸

B:嫂,你身材好好,掂到你我有D興奮, 我頸後傳咗易把聲音

我回身一轉我胸已經貼在B身上, 我回應:想興奮加刺激嗎....

B 知道我的暗示,手已揸我的胸,下體已經隆漲起, 我推開了他,我老公係廳....

我故意引一引B ,B等提升慾火; 然後我再去引A......

我回到我老公身邊, A係坐 係我兩公婆的傍邊,只要我輕輕一拎身挨向我老公,我的pat pat 就會對住A朋友....

由於我面貼面對我老公, 我故意把我的裙拉到patpat 位置, 等我一坐個時條裙就會好自然被拉起比咗個8月15給A朋友.....

A 起初無乜反應,我伸手捉他要他摸我patpat , 偷偷地摸我已經知道A朋友已經忍唔住, 而B朋友又坐係我哋3個對面所以完全望都

我做乜...

大家一整晚係到吹水, A就不停揪我水, B就不段视姦我,而我老公只係一杯接一杯,連老婆快比兩個朋友屌都仍懵然不知~~

3點幾了, 老公話夜了,他入咗廁所小解,個一刻我諗起一個念頭,我叫AB 二人入書房里一里便說:書房有condom ;我扮開門送

走他們兩個,我老公係廁所出黎我話A B 二人已走,他竟然相信... 我地跟住熄燈入房訓...

我老公不出3刻已經入睡, 我偷偷回去書房, A B 見都我就二話不說捉我入房夾手夾腳把我脫光.....

A:我頭先已經忍唔住哪

我被按弧底身,A與我的小妹濕吻, 而我個頭向住B 的大雕前, 他當然不錯過機會啦,噤住我個頭要我為他口交

A B 要我跪著,幫他們含J奶袋, 令他們頂唔順個刻A 同B 把我按在地上, B 吸啜我的乳房,A 及時插入抽插....

我自己不能發聲,因為我怕被老公發現,只好含住另一條J 令我把我口封住, 他們不定交替我已經唔知邊個係到插我,我又含緊邊

個,又搖緊邊個........

當我發覺滿口精液時,他們正在休息緊,我起身望回房間我老公仍然未醒, 我身後已經A朋友從後攬住我,推到我房前後入......

我望見我老公熟睡兼打鼻鼾, 而我又同時比他兩位朋友前後比屌,我感覺到無限的羞辱及生理興奮, 我哋又唔知經過幾多姿勢

過後,3人已經無力了......

我哋3個一齊入浴室冲涼,A:嫂,你真係好正....................

洗乾淨又為他們各自吹爆多次,他們好滿足地離開......

我趕快清理現場D condom 及精液 ,回到床上訓覺。

寫到依度又濕濕哋,放工去約炮先

引用:
原帖由 bae146 於 2016-8-11 01:09 PM 發表 查看引用來源
重咩自己幻想咁辛苦,我比你慢慢磨,睇吓你噴水先還是我爆漿先:smile_35::smile_35:
點磨先?

引用:
原帖由 azpui 於 2016-8-11 01:29 PM 發表 查看引用來源

哇,你真係注到,估唔到係你撩人先
Btw 有老公係到又唔出得聲,偷偷摸摸特別刺激,真心正
今晚同邊個開房呀?haha
今晚,等人firm 我~~

引用:
原帖由 5000Yen 於 2016-8-11 01:36 PM 發表 查看引用來源
師姐啲相好正
C 姐你頭相都唔差

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆