唔覺意暴露女友~~~

收藏  |  訂閱
18  43.6k

教朋友用電腦剪片時, 佢唔介意俾我睇佢兩公婆啲自拍四仔...

試過旅遊啲片晌外家播佢哋睇, 有浸溫泉畫面, 只係用水殼摭吓冇露點, 啲老衿猛問點𠱁到老虎拍, 仲問有冇拍啪啪嗰啲, 咁都問....

引用:
原帖由 ACT 於 2021-3-28 10:45 發表 查看引用來源
咁正?!有無自己copy 返去慢慢剪?😏

唔會啦, 都係大叔大嬸嚟, 冇乜好睇, 朋友相信自己先俾睇所以唔會咁做, 況且佢啲作品都會俾我欣賞, 根本唔使撻佢啲片...

引用:
原帖由 ACT 於 2021-3-28 10:47 發表 查看引用來源
老虎知唔知師兄你在佢屋企放片?😎

佢有一齊睇, 又冇露點, 原先只係女仕們睇, 佢哋剝光浸溫泉睇得仲徹底, 冇乜大驚小怪, 咁啱嗰次條友同個宅爆阿哥晌庶俾佢睇到.

其實有冇女仕們喜愛睇其他男人暴露呢, 無論識得定係陌生人.

引用:
原帖由 ACT 於 2021-4-2 00:37 發表 查看引用來源
應該會有人鍾意, 大隻/靚仔果D~~

仲有走肥, 唔少囡都興走肥....

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-29 09:01 發表 查看引用來源

Haha 原來你都有睇 😂
咁唔同,我老婆專登嘅,你老婆唔係。有時我都想聽下其他師兄講下佢哋唔係專登露嗰啲老婆, 想知佢哋啲老婆唔小心走光會有咩反應 ...
外家啲家姐多數係信得你過先唔介意晌你面前走光, 如果搏命𥄫佢哋就唔會繼續俾你睇, 試過烏低抹地, 細聲話佢知走光, 點知佢話唔介意由得佢, 不過都唔好意思唯有行開視線範圍..

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 09:07 發表 查看引用來源

如果講走光俾人昅,最記得同老婆去影婚紗相過一次,佢着咗件超低胸婚紗坐喺度俾人化妝set頭,有一個職員企喺隔離,昅住我老婆對波起碼足足15分鐘😂 ...
個職員可能肚餓想食 mum mum...

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-4-29 11:37 發表 查看引用來源

會好High……ha.!
係咪做緊前列腺按摩 ? 扒晌度嘅係個男嚟嘅..

引用:
原帖由 啪啪聲大大聲 於 2021-4-29 12:36 發表 查看引用來源

我見過d人係旅輪個露台度.... 好正,勁好feel
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-4-29 12:38 發表 查看引用來源

個人覺得pool Villa正D
兩樣各有各正, 共通點都係唔使著褲.

前往最後回覆