上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
59  228.8k

引用:
原帖由 chung1977 於 2021-5-1 20:45 發表 查看引用來源
調教既話, 夏天又到了, 做下前戲鍚下撩下濕濕地, 老婆含既時候可以玩下新鮮野, 放少少雪糕系龜頭上面畀老婆舔, 一路舔要一路讚佢, 女人都系中意愛既人讚同表現得好冧, 舔完畢多匙, 再舔完再畢多匙咁, 舔乾淨之後再埋 ...
加料嚟用口都有玩, 去旅遊晌浴室或 pool villa 呢啲走唔甩, 小潤腸加酒..
再杰啲會含住啲飲品口爆, 嗗聲成篤吞咗.....  <嗯....好大篤漏出嚟呀..!!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-1 11:57 發表 查看引用來源
疫情關係多左叫外賣, 由於送外賣都係南亞人士, 所以同老婆講不如着我件藍球背心球衣, 上面真空下面剩係着住底褲係門口攞外賣借D意走光, 老婆初初唔肯,後來撩多佢幾次佢終於肯, 仲話幾刺激吓, 但只限比南亞佬睇港人免 ...
屋邨唔少師奶去垃圾房掉垃圾時都冇乜理係咁飛釘..

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-2 07:40 發表 查看引用來源

有一次同老婆去街唔小心非禮人😂😂😂😂
無心非禮試過, 孖外家去外地旅遊, 我拍緊嘢, 突然聽到危急叫聲, 原來某人失平衡就快跌正我前面, 得單手可以俾佢扶住唔使跌落地, 係就雙手揸實我前臂冇跌落地, 但我手掌位置吸正個胸, 仲要等佢企番穩佢先放鬆手, 當然連忙講唔好意思, 老虎目睹成個過程, 不過冇乜嘢, 都知係冇心.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-3 11:04 發表 查看引用來源

Pool villa 試過老婆差唔多俾人睇曬
Pool villa 試過孖朋友同行, 租間大啲, 至少個泳池似樣啲唔會浴缸仔咁細浸得唔游得.

師兄們多數影相, 有冇拍吓片 ? 只係重溫時覺得生動啲, 有時有幸睇到朋友啲傑作好似現場一樣...

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-4 10:02 發表 查看引用來源
佢點比你睇片?send 比你,定現場比你睇?
唔會經網絡 send, 一定現場睇, 俾你睇已經難能可貴, 由佢話事, 晌有啲 po 有講過用有限嘅知識教朋友用電腦 EDIT 短片/加密時, 佢又唔介意我睇到冇格仔足本 (佢隻老虎當然唔知), 總計唔係睇到太多啦, 況且都係大叔大嬸, 唔及師兄們嗰啲高質...

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 10:03 發表 查看引用來源
呢d系情趣嚟🤤刺激自己又刺激埋人地👍
都係偶然發現老虎鍾意玩拍片, 之前只係拍吓旅遊時光, 冇諗過可以拍呢科嘢.

今個下午好精彩咁噃, 走咗雞就算, 查實八字波好普遍, 身體有啲變動(肥咗, 墜咗啲扁咗啲)就好易現八字出嚟, 大家開心就得啦.  

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-5 15:08 發表 查看引用來源
南丫島好多鬼妹甘著架!🤭
榕樹灣我有時都會去, 基都有, 好玩, 人唔密入咗水玩第樣嘢都得.

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-5 15:20 發表 查看引用來源
愉景灣最正....不過而家多咗人lu...以前真係喺個沙灘過一晚都唔驚
愉景灣少去, 感覺上係私人地帶, 人唔太密水又清就得.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆