有冇淫妻癖(不是綠奴)分享下

收藏  |  訂閱
22  48.9k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 14:32 發表 查看引用來源
多得倫伯安排🤭
寶師兄第日兩公婆可以孖朋友去玩吓啲交換 club, 好似下面條 link 嘅節目咁, 睇住玩.  

https://www.xnxx.com/video-9wkx3a9/swingseason4episode8

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 14:51 發表 查看引用來源
倫嫂又怕羞又話吾好咁大力🤭
同我老婆相反,老婆就嫌棄我吾夠粗大又吾夠力😵
講返我以前在東莞做傢俱廠,d大6佬仲咸濕,我老細又系屌女冇數,不過佢都是食好多人妻,我老婆話佢又大條又多花款(後期邊屌邊引老婆講返)
女人就系咁, ...
夠哂激.  

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 15:04 發表 查看引用來源
有講,系卡拉ok屌完再上房屌,前后三q都有用套😅
睇嚟食咗藥, 短時間 3 times, 用咗套都危險(只係隊嗰陣用).

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 15:12 發表 查看引用來源
50路仲怕怕羞先過引😋
孖朋友去 pool villa 玩, 見朋友隻老虎 (50+) 有些少怕羞.
引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 15:13 發表 查看引用來源
一定系,我老細都有問我要吾要,佢有貨
藥就咪搞, 係試過朋友叫咗水魚食, 真係領會到乜嘢係興合合.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 15:21 發表 查看引用來源
50多嘅廢佬做到乜,做保安最好,吾忙碌又可以上网吹水
大家差不多咁大, 都係廢佬, 不過係表面廢就算.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 15:24 發表 查看引用來源
以前系內地尤其東莞,長駐過都知有幾好玩
以前聽過啲大陸車司機講得幾眉飛色舞, 玩到死都有.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 15:26 發表 查看引用來源
仲有生蠔,仲有加隻雞蛋落拨蘭地
呢樣有個朋友試過, 屙到軟冇得玩.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 15:27 發表 查看引用來源
真是廢廢地,我而家点都餵吾到隻乸飽啦
點廢先 ? 定係寶嫂要求高咗.

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-12 15:31 發表 查看引用來源
朋友老婆身材好唔好?
aa+ 講笑, 不過 keep 到唔似呢個年紀, 大叔大嬸嚟唔太走樣就自我滿足, 佢兩個鄉下人未玩過又想試吓呢啲地點, 但大家清楚係唔會交換, 去到咁已經大膽.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-11-12 15:34 發表 查看引用來源
佢吾高要求我都未掂,尤其而家玩前奏都已經玩到我散,仲講屌
敏感度低咗就用啲工具幫吓手, 唔使自己咁操勞.

前往最後回覆