銀「髮」族/白「髮」族

收藏  |  訂閱
13  4.3k

銀「髮」族/白「髮」族

間中會跟老友(年齡 5X-6X 都有嘅廢佬)船仔出去釣吓魚游吓水, 沖身換衫時望吓佢哋下面唔覺唔覺有啲已經變咗銀「髮」/白「髮」族, 唔知多唔多中年師兄都有呢啲現象出現呢 ? 聽講女性有啲四十幾就有白毛做咗白髮魔女, 唔知有幾堅, 自己覺得白唔白問題唔大, 反之仲覺得幾型

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-11 17:43 發表 查看引用來源
白唔白睇家族違傳,有朋友30零嵗已經有白毛,有啲到60嵗先開始有。我屌過一個人妻未到40已經見有白陰毛了🤭🤭
見過自己老豆好大年紀都唔係太多白毛, 可能佢體格強.
女人嘅老虎啲家姐有心無意咁講過吓有唔少, 登哂六冇至奇.

引用:
原帖由 古井裏的老人 於 2021-10-10 15:13 發表 查看引用來源

年紀大咗真係唔到你唔認老,人老咗就有五白:
朝早起身梳頭,第一樣見到就係頭髮白咗,洗面就見到眼眉毛白咗、鼻毛白咗,剃鬚嗰時又見到啲鬍鬚白咗,沖涼嗰時望下賓州春袋,見到陰毛又多咗幾條變白色。
老婆好啲淨係見到白頭髮,陰 ...
但係小弟發覺隔勒底毛毛冇咁易變白, 刮走咗就冇得計.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-10-13 09:38 發表 查看引用來源

又好似係喎,唔覺有白色胳肋底毛。
因為多數係夾住冇得唞氣, 黑色素冇乜流失.

又等於腳板點解會白啲, 因為長期向下曬唔到太陽.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-13 17:01 發表 查看引用來源
上面少咗,下面無小是正常...架喎😅😜
小弟已經冇乜, 咁即係唔多正常.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-14 09:15 發表 查看引用來源
唔系嘩~連下面都無乜毛🤔
其實係脫咗大部份, 好多時水上運動後抹乾方便啲, 見啲阿叔搏命 "省" 堆毛毛幾好笑, 不過見唔慣就好似文組長你咁嘅反應, 仲有其他嘢都方便嘅.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-15 07:11 發表 查看引用來源
我和你不同,我玩水上活動時特登露毛俾女昅🤪🤪🤪
文組長原來係毛神神.   

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-15 18:21 發表 查看引用來源
原來啲女好中意睇架,佢哋詐詐第第偷偷昅🤭🤭🤭
佢哋係唔理有冇毛乜都睇, 試過條褲泳褲薄咗又淺色咗啲, 有人(女)𥄫到輪廓, 好機智咁問小弟係咪割咗包皮.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-15 18:41 發表 查看引用來源
唔系嘩....咁…開放?咁有無問你得唔得閒呀🤭🤭🤪🤪
其實係啲阿嫂玩吓嘢啫, 佢老公 (小弟朋友) 唔多唔少有講過吓呢啲話題佢知, 有位大哥試過佢老虎跟埋隻船仔出去玩, 幾個麻甩沖身佢睇哂幾兜芝士腸仔, 只係呢位大哥兩公婆年紀唔細, 唔會有組長你幻想嘅情節.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-15 19:08 發表 查看引用來源
年紀大都有需要,你唔好 歧視 獎者.....喎🤪🤪
唔會, 試過一次位大哥淨係預我同佢兩公婆出海玩, 係有啲嘢, 原來係叫我睇水, 佢兩個晌船尾砌.  

前往最後回覆