第一次同女友一齊玩同房不換

收藏  |  訂閱
10  27.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-24 13:54 發表 查看引用來源

八卦吓啫
年紀大啦, 人老珠黃, 仲邊有人同我玩
又唔係咁講嘅, 大叔大嬸啲年紀都有佢玩法, 四條友加埋 200+ (朋友一對較年長)都過去 pool villa 玩光豬豬.

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 14:32 發表 查看引用來源

師兄果然好玩得
兩pair人完全無尷尬?
會唔會有咩發展?
只係朋友吹水中話幾十歲人未試過兩公婆玩天體裸泳呢啲 (當時同佢浸緊男湯), 問過兩隻老虎同住 pool villa 嚟慳啲錢 (窮L), 當講笑裸曬裸泳 free 吓都可以, 又冇異議, 更加唔會有乜嘢發展交換呢啲幻想 , 完全無尷尬都係第二次順利啲, 不過現時都係俾空間樓主講佢嘅嘢, 會吸睛過小弟嗰啲.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-24 14:23 發表 查看引用來源

其實都唔錯呀
唔知我理解會唔會錯啦, 就係如果大家都已經過o左生育年齡, 例如話女人已經停o左經,
又已經過晒熱戀期 (我仲未o架! ), 唔需要靠性愛去維繫感情同婚姻, 可以做到真真正正o既神交,
即係大家依 ...
「唔知我理解會唔會錯啦, 就係如果大家都已經過o左生育年齡, 例如話女人已經停o左經,
又已經過晒熱戀期 (我仲未o架! ), 唔需要靠性愛去維繫感情同婚姻, 可以做到真真正正o既神交,
即係大家依然會同對方做愛, 但同時又對性好開放, 另一半同第二個上床就等如出街食餐飯咁,
唔會妒忌唔會怨恨唔會覺得被背叛, 亦完全唔駛擔心搞出人命o既問題, 只係享受刺激快感,
返到o黎一樣係關係好好o既夫妻, 咁o既世界幾完美呢?

- 這個睇你個人把尺點度, 我哋始終係「思想接受  觀念守舊」, 大家有共識同相信對方, 幾喪都唔會玩交換, 如果唔係都唔會淨係孖佢哋可以玩大佢.

「不過又咁問, 年紀稍為大d o既男士, 其實會係點睇比如話二三十歲vs 四五十歲女人o既軀體呢?
會唔會上o左年紀, 皮膚鬆o左冇咁滑, 吸引力低o左? 即係d 人咁講, 男人不管20到80歲, 都一樣咁中意搞20歲o既女人?」

- 呢個都可以相反問吓女仕們, 見到 dum 皮大肚腩大叔會唔會唔開胃 (芝士腸小潤腸另計 ), 好在大家都保持到些少, 走樣程度唔算太大, 唔少大叔都鍾意睇後生女,主要都係因為青春, 小弟睇女人只覺後生得個皮膚好啲, 波 dum dum 冇彈性都會有, 冇分後唔後生, 大唔大波我又唔強求, 年齡唔同有落過心機嘅點都有佢嘅魅, 只要接受歲月摧人就得(男人自己都係一樣), 位嫂夫人係 A-B 左右, 年紀後生過實際歲數, 但身形平均唔似老虎豬咗啲, 可能兩隻虎未生過會比同齡嘅優唔出奇, 搞嘢方面冇乜女人搞過, 難以比較年齡唔同嘅分別, 孖朋友思維差不多, 飯當然係隔離嘅香, 但最終都係同自己老虎心靈上重要啲.

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-24 16:04 發表 查看引用來源

我覺得同識嘅人會尷尬
好似以後著咗衫都好,佢可以望穿你咁😅

反而有次我係外國誤打誤撞去咗個沙灘
有一家人真係裸體
D仔囡唔係細喎,肯定有16歲
阿爸阿媽40幾左右
原來真係可以咁平常⋯發覺自己原來好保守😂
真係印象 ...
或者大家去玩時有浸過裸湯 (男女分開), 望慣哂, 分別係去到玩 pool villa nude 會俾另個異性見到, 最初冇勉強, 只係預告兩個大叔會脫光裸露, 佢哋參唔參與自由決定, 都係大叔大嬸嘅年紀顧慮都少啲, 佢哋想試吓天體, 膽大啲或者會一齊去啲天體村玩, 可惜發生疫症, 全部暫停唔使諗.

外國有天體文化, 唔係其他嘅人可接受, 去過呢啲場合, 大家都似平時咁吹吓水, 佢哋觀點只係大家坦白公平, 靚嘅醜嘅都唔使介意.(況且靚女身材好嘅真係唔多)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-25 07:03 發表 查看引用來源

呢層呢, 我諗我唔會卦... 即係如果有日老公變到肥頭耷耳 都好
當然如果佢keep住而家呢種身型, 係可以令我更興奮o既
真o既, 只要見到佢, 西裝骨骨又好, 剛做完運動一身男人汗又好, 時至今日我都即刻會想同佢做 ...
果然係情人眼裡出低B...   

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-25 06:39 發表 查看引用來源

我反而中意同d 識得o既人
好熟好熟o既好朋友, 同另一半o既共同朋友
平時gathering 約唱k 食飯果d 唔駛講, 場面大家都知道係點o架啦
搞o野果陣好放, 平時兩個人係點做o係人地面前都係咁做
大家都見過晒大家o ...
蛇大即係蛇大, 堅
接受程度每個人唔同, 老虎咁耐都係同過一個好友(女) 因為更衣室多人而同浴幾次, 可能驚我介意只係佢好友話番我知, 呢個好友已經過身所以唔講佢太多; 老虎同佢啲家姐裸浸都有啲啲尷尬, 或者佢比啲家姐大胸咗啲, 同埋下面除咗毛, 啲家姐老土啲而尷尷地, 反而識得呢位阿嫂可能朋友關係又啱 KEY 投契啲, 呢位阿嫂熟絡咗幾 OPEN, 受佢影響下跟住 OPEN 埋.

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-25 11:00 發表 查看引用來源

估唔到sam哥咁free style
其實本身個沙灘無人
突然有家人黎咗⋯又無著衫
真係⋯好突然
我當時諗點解阿爸同阿囡阿媽阿仔唔會尷尬呢?唔係小朋友喎
多年前晌西貢泳池見過個鬼佬, 未到四十 (估計), 帶埋個女入男更衣室, 除哂褲去沖身, 個女約五歲左右企住等佢, 嚇到個個男嘅擰轉哂身, 但冇人話佢, 可能因為係鬼...

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2022-3-25 12:41 發表 查看引用來源
西人同港人根本两個世界,
十幾年前,有個朋友外國回流,
夏天,他外國朋友带老婆及女來港玩,
有次一同出海,
我在遊艇下層換泳衣時,
鬼佬老婆及女都立刻冲入来換泳衣,
(老婆40左后,個女都十幾歲的了)
係完全在你身旁換,
個女正到吾識 ...
所以話有得揀, 唔好做山簡忍.(香港L)  

引用:
原帖由 2000092 於 2022-3-25 14:41 發表 查看引用來源
想睇樓主既發展落去~
樓主雙邊投注, 或者要留意埋交叉窿 貓那邊.

引用:
原帖由 moliu1 於 2022-3-26 11:39 發表 查看引用來源

恭喜Ching搵到你終身伴侶
師兄係咪引用錯咗對象 ?   

前往最後回覆