突然好奇 : 姐姐們係對戰中 , 會唔會介意比人按頭 遮嘴 抓頭髮???

收藏  |  訂閱
15  18.9k

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-7-17 12:10 發表 查看引用來源
小弟係一條咸濕仔 , 平時鐘意睇一 D狂野少少既AV ,
咁動作就當然會狂野少少拉 ...
當中不時會出現好似按頭  遮嘴  抓頭髮等既畫面  ...

小弟好奇想問一下 , 姐姐們接唔接受到呢種行為??? ...
呢幾嘢有點強暴 feel. 女仕們要好冧你先會俾你強吓.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-19 08:50 發表 查看引用來源

必須要用間尺木拍之類 ...
蛇大應該要出動狼牙棒(好多尖釘)先心滿意足.

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-7-25 10:26 發表 查看引用來源

哈哈.. 你好似有經驗喎?
佢係大枝嘢文組長, 巧多師兄嘅偶像嚟.  

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-27 19:07 發表 查看引用來源

我想要covid 聽日就消失!
我想要返隨時可以出國旅行嘅時間!
我想要返十幾年前可以做愛做通宵果個我!
查實而家可以去吓泰國呢啲地方玩, 人哋無檢疫, 只係考慮返港 +5 定 +7, 小弟都計緊數孖個外地朋友去反吓.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-28 06:43 發表 查看引用來源

可以係可以, 去遠d 其實都冇問題添, 即係出境入境呢個行為本身係可以做得到
問題只係潛在風險, 我自己唔怕死, 亦唔係果種咁驚青o既人, 之不過比如話我因為某種原因感染到, 自己冇事,
但再傳俾一d 身體狀況冇咁好o ...
怕惹到老人家, 非常孝心.
驚條嘢短咗都係關係到自身利益, 好嘢 !!
查實領過嘢之後條嘢仲長咗些少, 因為瘦咗.
有啲功練習一輪已經排唔少毒, 之後 keep 住練強身強抵抗力, 食乜係其次, 自身能力要強就冇咁危險, 當然防疫要保持做好.

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-7-28 08:48 發表 查看引用來源
又玩露出?😉
睇朋友膽量.

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-7-28 09:46 發表 查看引用來源
玩過應該有膽量!😬
佢哋想去光豬村, 但心大心細, 不過都唔知而家乜嘢價錢同埋有冇位 book, 可能幾多人 book, 撞埋香港或者佢哋柴灣人會有啲老尷.

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-7-28 11:50 發表 查看引用來源
玩到光豬村咁激!😬
唔係好激, 佢哋未試過, 入到去可以帶住條大毛巾必要時摭身, 平時鴨舌帽黑超摭吓樣, 泰國嗰啲搞嘢要返房, 唔同歐洲嘅, 喺隔離就咁嚟都有.

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-28 12:04 發表 查看引用來源
去得都預咗架啦,我又唔覺得有問題😜🤪
組長你身懷長物梗唔覺有問題, 我哋腸仔族自信心會差一點點.

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-7-28 12:07 發表 查看引用來源
你試過?😬
以前孖老虎去過, 佢見過真黑柴, 試唔少位置搞. 有啲仲有觀眾.

前往最後回覆