女友的新泳衣

收藏  |  訂閱
11  29.8k

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-7-27 16:35 發表 查看引用來源
計劃呢個月想去水上樂園,又或者去西貢半月灣,夏天去沙灘係玩露出好時機
半月灣去過幾好玩, 搭船仔駁過去.

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-7-27 16:43 發表 查看引用來源
呢度人會少d,玩露出最好
佢話玩引誘唔洗去人多地方
去清水灣游, 沖身區隔離個師奶仔拉到件泳衣走哂位, 見佢一個人但幾多嘢一齊沖洗, 心諗唔知係咪另一半埋伏喺附近, 都係唔𥄫...速逃..

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-7-27 16:50 發表 查看引用來源
怕比人陰你?🤭
清水沖身區好近條大樓梯, 有時有啲麻甩企喺度𥄫嘢, 有個可能係佢啲人唔奇, 不過主要係冇乜睇頭, 老虎又喺隔離, 佢都話冇乜料到.

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-27 16:54 發表 查看引用來源
系我就....若無其事繼續一齊沖洗
查實都洗咗一輪, 𥄫到吓條拉低咗嘅褲仔入面好似冇乜毛.

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-27 17:51 發表 查看引用來源
無毛啱晒我🤩🤩🤩
大家飛佛

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-27 17:56 發表 查看引用來源
咩叫做飛佛❓❓❓🙄🙄
賣飛佛
my favorite
英文嚟, 都唔好好讀書, 妖 !!

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-7-27 16:33 發表 查看引用來源
我玩左幾次,有時會走奶一隻比人睇,次次條女都話見到d仔鳩硬佢會好high
南丫島榕樹灣都唔錯, 灘大沖身區都幾大吓, 沖身試過幫老虎搽背時, 順便從後攝前去搓咗陣波, 附近有對夫婦睇到, 之後入更衣室換褲同個麻甩差唔多時間, 條友除褲已經見佢扯哂旗.

引用:
原帖由 七色熊 於 2022-7-27 19:37 發表 查看引用來源
男人就係咁,知道老婆比人睇完仲扯旗都會好high,之後返去大力炮製隻老虎
對住人哋老婆扯旗, 佢都睇得好 high.

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-27 18:05 發表 查看引用來源
哈哈~中文的英文,無計啦 自世家貧書少讀🤭🤭🤭
小弟都係自幼家貧書少讀, 周時俾人笑阿福, 學呢啲字就以為係英文.

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-7-28 12:35 發表 查看引用來源
几時得話老....我哋5字頭都未認低威
話時話, 呢度好似幾老化, 4X 應該唔少, 5X , 6X 可能為數唔少.

利申  小弟係 5X 組別, 雖然冇大炮但都孖組長一個組別真係榮幸.

前往最後回覆