上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
173  319.7k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-4 09:45 發表 查看引用來源

直接d, 修陰毛
陰毛未輪到佢, 鼻毛頂住先...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-6-4 09:45 發表 查看引用來源

叫鬼叔叔笠住寶夫人條底底好似下圖個做型今晚行維園...

變態超人~~~~輕先...(日文嚟嘅呢~)
再使出呢招豆皮壽司...

各師兄講到啲畫面諗起當年加藤鷹前妻麻生早苗嘅 X 人斬嘅 AV, 一人招呼幾個, 勁到冇朋友, 啲舊碟仲珍藏緊..

仲有呢位..資深嘅一定識佢...

查實點解唔直接聊寶夫人想唔想孖幾個男一齊玩多 P, 可能佢想咗巧耐不過冇人提出呢..  再唔係俾啲百人斬 AV 佢睇等佢幻想多啲籮籮攣...

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 10:09 發表 查看引用來源
有可能會,但亦有可能會反感😵
女人点玩都好,未必想比個男人知,系出面点玩点衰都系自己知🤭
咁又係, 有啲捉黃腳雞感覺, 可能會抗拒, 除非咁樣玩開.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 10:43 發表 查看引用來源
後生仔系未必咁有色胆,通常都系睇住d相起機🤭🤣🤣🤣
始終有亂倫 feel, 走光𥄫吓就無妨, 好似有時去老虎啲家姐屋企見到啲真空畫面, 只可遠觀, 唔可以心多...

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 10:51 發表 查看引用來源
女人系吾同男人,女人誠付深,諗嘢週密😵
係佢多秘密唔想人知, 點知原來圍來啲人通哂天...

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 10:54 發表 查看引用來源
的確系,可遠觀但未必敢近洩,最多入廁所幻想住出嘢,我都幾肯定侄仔都系睇住d相出嘢🤣😊😊
後生仔咁發洩正常.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 08:02 發表 查看引用來源
有時d女人系要比d樣衰醜男屌,羞辱下先至有另類高潮🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣
或者呢位師傅手勢好呢...
有機會睇吓佢條嘢係咪強勇勁..  

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 11:53 發表 查看引用來源
條老鬼自爆左,話同我老婆乃左好耐,又要啜佢豆豆又乃佢肛門,服侍左一大輪先有得屌,老鬼話條脷攰過碌鳩🤣
叫阿老鬼大叔練習吓條脷充血先得呀,
真係搵食艱難.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆