炮友之信物

收藏  |  訂閱
7  8.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-25 07:02 發表 查看引用來源

唔似得割包皮咁樣朝朝晨勃痛到要屌人老母, 但係搞o野果陣激烈o既碰撞, 會唔會都震到開刀個傷口痛o架? ...
而家大多數會俾多些少做鐳射定係激光嚟割包皮, 痛少啲埋口好啲靚仔圓滑啲, 唔似小弟年代用傳統環切嚟割, 不過傳統環切埋口後會有兩至三粒肉芽晌個切口位置(因為切口位置圓周一定唔會對得齊嚟縫合), 入洞磨擦住妳話邊個過癮啲呢 ? 至於傳聞話痛到表老母或者係縫針唔好爆咗線, 加上啲藥唔夠力俾佢扯到旗(係女荷爾蒙藥), 先會痛, 但都唔會痛得咁誇, 之後搞嘢就等如完全反得哂包皮咁嘅狀況, 由快鎗手角色從頭適應過, 割皮對自己或女方都係好嘅多, 但某啲場合會受注意啲, 畢竟香港地亞洲區唔算多人見呢個 look, 包莖 O 哂咀嘅多.  

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 11:49 發表 查看引用來源

好痛呀大佬,諗起都。

除非包莖,否則我認為冇必要割。未扯時,龜頭有啲保護其實幾好。
當然係出咗問題先要處理, 但唔係好似傳聞咁痛呢, 有痛只係頭幾日, 之後長期外露好與唔好見仁見智.

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-5-30 12:19 發表 查看引用來源

我試過幫人反起 初初好癡肉嗌救命

咁就轉入左一陣先反會順利dd
但咁樣唔持久 會快軟-_-
可能包皮口窄, 一痛硬都變軟.

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 12:39 發表 查看引用來源
我想知道,你哋送過畀炮友最平嘅禮物係咩?

而小弟最平送過一盒jelly beans(圖下)。當時好似係換咗limited edition包裝。盒面印住卡通公仔。小弟入油站時貪得意順手買。價值港幣十蚊。
收禮人係當時曖昧緊嘅一條女,唔知點 ...
騙徒手法層出不窮, 為粒糖俾人爽, 冇嘢講.

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-5-30 13:23 發表 查看引用來源

個頭係大既 變左出皮口好似拔出黎咁 堅睇住佢好痛

所以一係未係好硬就要推定個頭出黎
洗傷口時跟尾條友都係呢個 case 先至去割.

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-30 17:16 發表 查看引用來源

你係想話騙徒=小弟咋嘛,唔駛咁間接喎。
係廣告用語, 講吓笑.

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-6-1 10:19 發表 查看引用來源

下 反個大頭出黎會唔痛。。。。講緊本身係包皮包實既
另外有個位置留意幾吓, 包皮繫帶 (位置見下圖), 有啲人會生得短(條繫帶), 就算包皮冇問題但拉下時到呢個位會唔郁得, 強行拉痛到冇命, 入面有條血管, 一般割包皮係做唔到要到醫院做割埋佢, 不過唔多呢啲情況, 包皮口過窄嘅多.

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2022-6-1 15:13 發表 查看引用來源

見到係個硬左果時 頭大個過出口
睇落似個口窄, 都係段估, 冇乜影響賽事就得, 有疑慮搵醫生 CHECK 吓為佳.

前往最後回覆