上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
173  319.8k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 12:27 發表 查看引用來源
佢話最中意有樣果張,睇见姑姐個樣同佢擘開左露出晒,隻手自己自摸緊好享受🤣
哈哈..好似老虎家姐見到啲動作片段咁, 有啲介意尷尬但冇耐就有 comment..

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 12:40 發表 查看引用來源
如圖。。。。🤣
簡直係畫龍點睛...  

查實寶嫂個樣有啲似我以前位鄰居, 不過唔會係同一人, 鄰居而家年紀已經好大.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 12:44 發表 查看引用來源
正吾正?🤣🤣🤣
當然 very good, 如果係gif 隻手指會挖挖吓就更正.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 12:51 發表 查看引用來源
佢個樣行入街市都有好多差不多款,c9淫西樣,其實好多外表密實,內裡open🤭
所以唔怕俾人點相, 有都係人有相似認錯人....

我識個 c9 鄰居個老公真係育強中學出嚟, 開街坊大會時都不停搜佢身..

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 12:58 發表 查看引用來源
咁有表演慾🤣
比起其他鄰居 c9, 又係睇得吓身型又平均, 以前住嘅係村屋, 啲 couple 啪啪會幾傳聲, 有時會認得聲係邊位扑緊嘢, 隊咗幾耐就收工...

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 13:01 發表 查看引用來源
前度爆左話佢有分身啦🤣
玩科林有幾個 login 好閒事.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 13:04 發表 查看引用來源
現場收埋音🤭
好耐嘅事, 以前錄音工具效果唔係幾理想, 況且好多都快快完場只係嗌幾聲, 拎唔切部機就完場...

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 13:09 發表 查看引用來源
而家方便,拍片又得錄音又得
不過唔會用電話, 直接用攝錄機, 控制啲記憶卡方便啲, 旅遊必備..

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 13:10 發表 查看引用來源
佢個ex話有老虎叫床聲錄音😊
唔叫佢 send 俾你 ? 方便嘅話再些牙俾衆師兄聽吓..

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 13:30 發表 查看引用來源
但我都吾識放聲音上呢度😊
好似我之前放上網, 再 copy 條 link 俾人自己上.  

有師兄/姐介紹過呢個 :  https://risu.io/

揀音檔...上傳...copy 網址放上嚟就得, 密碼 set  唔 set 都得.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆