上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
173  319.8k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-6-9 13:33 發表 查看引用來源

宝嫂真係好大食,餵極都唔飽, 有佢個ex男朋友、 大陸表哥、 老鬼、 加埋你, 而家仲要有兩個姪。
三寶兄,不如搞大佢,整返個群 P ,7 M 大戰 1F ,一齊餵飽宝嫂, 可能經此一役三寶嫂要收山,以後都唔敢再食腸。 ...
全真七子...
要預埋文組長, 大碌頂得兩嘢...

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 13:45 發表 查看引用來源
有師兄教過我,但我都系吾識搞😵
咁就冇辦法, 叫啲師兄出嚟聽, 每六秒六毫....

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 13:49 發表 查看引用來源
🤭🤣🤣🤣頂吾住就收皮冇得玩?
太殘忍了😵
點會...睇寶夫人身手強過葉問, 為咗兩包米....我要打十個...

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-6-9 13:53 發表 查看引用來源
90060-173-173-173
其實係唔係真係有人打架呢
會有人幫襯, 不過我就唔會, 聽馬仔貼屎就有.(大多都呃錢, 講成日都未入戲肉)

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-9 13:54 發表 查看引用來源
佢自己已有两大包米🤣🤣🤣
就係呢兩包米, 用嚟對付敵人... 揈春拳....

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-12 13:00 發表 查看引用來源
但我老婆吾肯剃🤭
有朋友都有呢個煩惱, 查實多唔多師兄另一半係唔肯做人做白虎嘅呢 ? 或者肯 TRIM 吓就有得傾..

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-13 07:27 發表 查看引用來源
琴日我知佢地去左下午茶,茶完行尖東海濱,之後好似冇左佢地行踪,我琴晚傷風食左葯10点已瞓,真系吾知佢幾点返😵
寶師亨保重身體.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-13 07:54 發表 查看引用來源
多謝關心,今日已冇乜大礙如常返工
星期日都勤勞工作, 寶師兄係咪姓戚 ? 係就名副其實為 - 戚勤勞...

引用:
原帖由 imkrist 於 2021-6-13 16:26 發表 查看引用來源

睇呢段就應該係堅

而家網絡有監察, 呢啲亂倫 case 隨時會跟進, 如果佢亂吹就大檸樂...屎坑點燈...billy jean 個細佬 - 攞嚟 jean...

唔知有冇人得閒得滯去咗報料..

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-16 13:43 發表 查看引用來源
男人50就好多已經系半廢,吾否認有d60仲話可以屌死女,不過吾知点屌死女😵
文組長就係例子, 乜嘢年紀, 幾強呢...估佢八十都唔使食藥都砌得..哈哈 !

師兄工時長冇乜時間運動同休息, 操好啲個 body 點都好過冇嘅.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆