上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
49  1.3m

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-27 12:01 發表 查看引用來源

其實學武要有紀律,有武德,成虫就咩都冇啦。
律己從嚴,待人以寬。
佢哋嗰啲邊係武術嚟, 啲北派大戲嘢嚟, 私底下跟埋其他館啲朋友仔就去偷學人哋啲功夫.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-28 15:30 發表 查看引用來源

OH my god......
我仲以為...... 係男女互攻既招式添......
我認我膚淺......
蔡李佛好老實, 絕對冇搵笨實.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-2 10:47 發表 查看引用來源

師妹,而家仲要除口罩,個樣得唔得,真係一目了然添呀喂。
男人成熟穩重有埋樣,黎緊大把靚仔俾妳睇。
應該解除埋奶罩令, 可以分散視線.

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-17 17:07 發表 查看引用來源

呢啲觸及男人痛處嘅問題,真係呢度講完之後就會突然出現好多16~厘米以上嘅人。

唔怕話俾龍師兄知,阿星都係16~厘米以上,可以連續做3個鐘,都仲可以決定射定唔射,每次都搞到女士出晒水求饒,簡直係男人之中嘅極品典範,女人之 ...
嘩...!! 星師兄咁堅..

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-25 09:49 發表 查看引用來源

熱浪島(Reading Island)去過未?島上仲有當年電影夏日的麼麼茶任賢齊同鄭秀文拍戲果間屋。40136434

阿星地住嘅酒店係Laguna Reading Island Resort,叫做對正個海灘,雖然阿星個人高大阻地方,但係張床瞓三個人都仍然瞓到 ...
真好風光.

引用:
原帖由 vanillasky 於 2023-6-9 10:26 發表 查看引用來源
龍兄講得岩。但相比起拳腳,我其實對捱下,或者對抗性d既部份有興趣。其實kick-boxing會唔會岩玩d呢?
PS今朝游完水換衫發現頭頂盞燈照得啲線條幾出,打個卡分享下先😁 ...
雲呢拿司機師兄原來係 eye of the tiger 嚟.

Rising up, back on the street
Did my time, took my chances.....  

師兄們周圍都有足跡, 真係拳打東南西北 腳踢二開二強.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-16 16:40 發表 查看引用來源
早前去多次澳門,D人多到不不不得了,意料之中。7成都係國內同胞,當然仍有很多不文明的行為,真的令人搖頭,但我不是來挑骨頭的,說說美好一面吧。
去玩,去游水,去賭都好,國內女生很多都已不是朦朦下的了,但坦白說,比起吸煙,我更不喜 ...
記得N年前(回歸前)跟過啲老闆老闆娘過大海入賭場, 老闆娘賭錢不動聲色, 一陣就冇咗兩三皮嘢粒聲都冇出過, 出嚟行唔同啲.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-17 17:48 發表 查看引用來源

HAHA....... 如果要數到回歸前,果時仲係食好住好搵錢易年代,幾萬上落真係好少事,幾十萬都不是什麼大不了,我識朋友係澳門賭場做,佢地好多時錢只係數字遊戲,當然,點賺就各有各法,但贏得黎都會亂花左佢係真既,唔係賭場開咁多名 ...
睇人賭錢睇到人性.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-21 14:41 發表 查看引用來源

說笑吧......還是你幸福得不用知道,HAHA......
妳令我想起一幅圖呢。

見到呢幅圖或者先意會到係乜傢伙嚟.

兩者有啲分別.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆