一家人去玩住酒店,做愛尷尬

收藏  |  訂閱
23  10.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 06:56 發表 查看引用來源

日本好似真係咁?

講開又講其實亦都真係幾有趣, 我理想中o既性教育唔應該只係教安全知識同埋咩為之受孕,
呢d 野biology 已經有講
性教育應該包括埋d 情趣o野, 如果搞得大家都開心, 去享受性愛同埋增進感情 ...
幾有趣? 大人妳會唔會孖兩老裸浸呢 ? 俾佢哋睇到屎忽開花..

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 08:19 發表 查看引用來源
難怪日本劇話每年都要成家去浸溫泉,好似成長印記咁。
跟同性大人都會有機會睇到成長後個 look, 以前跟唔少老爸去游水, 沖涼換衫見到佢條嘢無數次, 七層大廈應該後生嘅你哋冇乜接觸過, 細個暑假時會去親戚住過, 男浴室極開放, 幾格無摭無擋, 見啲叔叔伯伯打飛機都有.
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 08:37 發表 查看引用來源
亞女眼見第一個異性祼體係家人都係好的家庭教育,爭在伯母有無過2招波棍手比亞女持家有道。
呢位阿嫂本身做護士, 乜嘢年齡性別嘅裸體都見過,

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 08:42 發表 查看引用來源

屎忽開花之後冇, 但開花之前倒有過堂表弟... 細細聲講.... 我幫佢打過飛機, 淨係用手咋!  
講打飛機...諗起另外有個朋友居然教個仔打飛機, 亦試過兩仔爺一齊打, 親子關係一流, 服咗佢.  

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 13:38 發表 查看引用來源

你地係咪講公屋?
沖涼房同馬桶係同一個空間, 都o係廚房隔離, 同樣係o係一個好似騎樓咁o既空間入面果d?
係呢款舊樓, 大人妳應該冇咩印象, 有都係石硤尾嘅後期改裝過廚房嗰隻, 以前嘅廚房係一個木箱晌冷巷, 公廁係大運河, 公共浴室得六至八格, 繁忙時段要排隊.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 14:27 發表 查看引用來源
哎呀~ 7 o左添   
印象中係好似唔知邊度見過, 可能未必係親身

我講果種係以前一個ex 住過, 有o係佢屋企沖過涼仲覺得好得意,
可以沖涼同時洗埋馬桶   
個仆街話佢天冷時試過一路沖住熱水一路痾屎

後來發 ...
女人愛𥄫嘢自己都有經歷 :

試過入院做手術, 入手術房前姑娘要檢查同剝光披塊手術袍上床, 姑娘叫可以瞓上床先除褲有張被摭吓, 望吓張床窄到瞓上去係轉唔到身(可能自己大舊), 個姑娘話唔怕嘅可以除咗先瞓上去, 嗰刻都冇心情諗第二啲嘢, 晌姑娘前剝光俾佢 check 咗快快入手術房好過, 條沐咀係咁望條芝士腸, 仲話割咗包皮幾好, 頂佢滷味.

有時朋友借到船仔會孖佢哋出海釣魚游吓水玩吓, 船仔細細換衫沖涼都晌船尾多, 兩三個麻甩 friend 冇乜所謂, 有時啲老虎會跟埋嚟, 不過啲麻甩冇理照常剝光豬沖涼換衫, 啲阿嫂真係唔客氣, 芝士腸都睇餐飽, 朋友兩公婆有時癲起上嚟做啲嘢會估佢哋唔到.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 13:55 發表 查看引用來源
有分底面架,笠錯左,調轉頭笠咪大鑊,有拉長,但唔知係咪笠手指,講明老公唔在場。
朋友有親身示範, 仲叫個仔笠吓練習吓.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 16:19 發表 查看引用來源
我講係葵涌村,有廚無廁。
師兄住過葵涌村 ? 我細個住過葵涌村讀過仁立, 係就真係他鄉遇故知

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 16:33 發表 查看引用來源
係護士面前經驗多到數唔晒,
原本前幾年照大腸胃鏡,私院要放大便,屙5清,要泵水,直至屙到清水為止,同一條女,吉我2次,第二次果陣,撩下佢,又係你呀,係呀又係我呀,唔靚,唔洗幻想,不過係醫院悶,私院可以撩,公家無得撩。
跟住唔好彩有單整到 ...
護士好唔好講運講緣份, 公院嘅比例當然係低啲, 不過都遇過, 一班夜更由護士長至護士仔都好多嘢講, 反而係佢哋撩我, 不過夜媽媽又麻醉藥力傻吓傻吓, 可能係幻覺都唔出奇.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 17:25 發表 查看引用來源
唔係,有親戚開生草藥跌打鋪,我老婆係葵涌讀書,我本身係葵芳人,果個年代,成個葵涌用腳行過晒,而家先識死,果陣半夜三更係人地條村周圍行都無比人逗,比人踢。 ...
葵芳鹹水樓, 明白了 !

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 17:31 發表 查看引用來源
記5記得跌打生草藥鋪?茶餐廳對出,郵局附近。
講葵涌新區定係葵芳 ? 葵芳好少行唔熟, 如果講新區郵局應該係 27/28 座附近.

前往最後回覆