肥臀妻

收藏  |  訂閱
28  176.1k

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 15:18 發表 查看引用來源
從未見唔佢咁淫,猛叫人大力屌佢,係咁叫人中岀佢,到我想埋去就位嗰時佢就踢開我,話要比人哋屌夠先到我,我排最尾😂😂😂
嘩...會唔會覺得不受尊重冇癮㗎 ?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 15:52 發表 查看引用來源
嗰次之後我地都繼續玩左好多年,到19年嗰時岀左事,搞到頭家爭啲散,大家先決定修心養性,講返轉頭佢話鐘意好多人錫佢,而同人扑野就最感覺到男人需要佢,錫佢,加上佢本身都好鐘意扑野嘅快感,而同一時間呢種重視嘅感覺只存在喺床上 ...
心理問題解決咗就好.

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 16:08 發表 查看引用來源
而家冇玩,我就不停咁比佢要嘅重視感覺,緊張嘅感覺佢,不過身體之前玩開,已經成日處於好想扑野嘅狀態,我點餵得飽佢吖,佢又唔想走回頭路,於是玩露岀,撩下人,不過點到即止,最多比人抽下水 ...
內部唔平衡, 搞到性上癮扑極都唔會夠皮, 有冇搵醫生求助吓 ?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 16:46 發表 查看引用來源
有見婚姻輔導,唔係醫生,不過都有幫助,比之前關係好得多
咁都好.  

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-1 10:30 發表 查看引用來源
仲要幾場都係多p,嗰段時間係佢最癲,真係做得多過啲雞
真係癲, 會唔會隊到損哂 ?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-11-2 20:39 發表 查看引用來源
又冇話損喎,搞緊長期都keep住濕,係第二日話個西腫左啲
腫到咁大件...

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-11-3 10:12 發表 查看引用來源

咩黎?萬能插蘇?啤梨羅狗仔式條野塞入去都唔知係咪真係入左去定係比佢蘿柚啲肉夾住。
海底椰, 好嘢嚟, 未見過真身呢悲啤師兄 ?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-3 12:37 發表 查看引用來源
我都試過中出個人妻,佢話差唔多返到屋企倒流晒出嚟,under裝住晒啲精,最後掉咗條under先返屋企!幾驚比老公發現!
好多貨, 搞到人妻做咗劉晶師傅..

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-11-3 13:19 發表 查看引用來源
咁樣同你出街你會唔會好high?係咪好多男人視姦佢?
玩真空飛釘好易俾人圍.

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-11-3 13:38 發表 查看引用來源
真空吾係個個得,要身材好先得,如果得少少真空都唔好睇
見過個機場飛釘吊帶背心, 好多人扮玩狗(位小姐放狗中)圍實唔放過佢.

前往最後回覆