分享50路相片(10/4, again, again )

收藏  |  訂閱
26  254.8k

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-8-8 23:59 發表 查看引用來源

我真係唔知有冇理解錯誤,你意思係有人偷拍或者將人哋啲片放上黎?睇嚟都係唔po 上黎,費事麻煩。
唔係話師兄放片有問題, 小弟都係年紀大, 同呢度啲年青人有好大個 gap.....係 generation gap, 講多錯多, 簡單啲講吓, 詳細可以睇番呢版早兩三個月前啲留言, 話說兩三個月前有位會員因為啲偷拍/明拍老婆或屋企成員嘅相放上嚟, 而瞞住當事人嘅行為非常不滿, 另外對於青頭哥仔嘅帖, 佢認為係人都知阿媽係女人嘅 reply, 佢都不滿, 進行過炸版行為, 近幾日有關人仕喺其他版出現番留過言再嚟 X 青頭哥仔, 小弟諗住提吓單嘢, 點知原來好似疫症咁忘記哂佢嘅曾經存在; 至於將啲片打格仔小弟見啲片好似以前余麗珍嘅無頭東宮咁, 建議吓打格遮樣可以完整啲, 就係咁簡單, 大家無需複雜化, 繼續放圖或片, 小弟廢噏.....完!!

師兄啲戰衣係咪淘寶買 ?

同場加演性感泳衣, 一盆冷水照頭淋..

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-8-10 19:04 發表 查看引用來源

九成九都係淘寶貨,係有一、二件係名牌Victoria secret
貴嘢撕爛咗就赤.

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-3-25 19:02 發表 查看引用來源
https://mega.nz/file/FMdGTLJD#B3zb_U7kMdxYxAPRNtuThbPV9PG6Wr9aFpxx1ADdY9I好多都話唔似50路。
淡淡然掠過 
神秘又美麗
它恍似驟來的乳

樓主師兄係巨炮之人, 堅嘢 !!

典解閃得咁快㗎, 閃電俠上咗身 ?

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-10-18 10:33 發表 查看引用來源
再閃多一次比各位師兄
實在太好喇...!!  
謝 !

(2023/11/2)

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-11-15 13:13 發表 查看引用來源
我都覺得拍得幾誘人,令人想入非非。
第一身角度, 好 !

噢...遲咗, 要等下一輪...

前往最後回覆