上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
49  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-11 13:15 發表 查看引用來源
聽講最近日本有套長壽漫畫改真人版上演,呢套野唔知大家有無追開,小弟就有,簡直係繼當年龍珠之後又一力作,但小弟未有時間睇真人版,唔知大家又睇左未呢?

...
真人版有時表達唔到漫畫嘅效果...(我要成為海𨳍王)

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-9-12 15:44 發表 查看引用來源

阿星要成為海星王😬
海星好硬, 仲要有五條, 果然夠堅.  

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-12 15:36 發表 查看引用來源

但呢套真人版既劇情係漫畫版無架......

?ssl=1

https://i0.wp.com/s71.778899.men/2022/01/24/1ab4ee7f4b7fbb2e92a205b8 ...
咁又係嘅.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-12 16:08 發表 查看引用來源

呢套令人繼木偶奇遇記後最想做既男主角黎架師兄,佢可以伸長變粗變大變硬既能力唔係講笑,聽講最新可以去到5檔,日本方面仲賣晒廣告,總之呢套淫....唔係,呢套海賊王聲勢好勁啦。 ...
如果真人搵到個咁有能力做淫賊王, 相信會震驚全宇宙, 連帶隻硬膠糖果都好好賣, 堅過朱古力掌門人嗰個真懷德(71 年版, 近代嘅係 JOHNNY 嗒).  

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-9-12 18:13 發表 查看引用來源

HAHA......即出隻硬膠果實,我估係男人都想咬一口。
變得過大過粗會嚇走哂...

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-9-12 16:55 發表 查看引用來源

通常啲王呢,都係打到甩皮甩骨先做到,到時阿星應該甩剩半條咁上下…………………😬
星師兄半碌都足以雄霸床上各方;

唔好意思想借些少位 po 啲嘢, 有 friend 俾料, 原來小弟近日惹來啲實碌垂青, 有人喺其他 board 用咗部份小弟個爛鬼 id 名嚟 reply, 不過呢條'七'哥用親個名都要叫自己賤人先,  咁不妨用多啲行運㗎.

附件

xo 003.png (58.12 KB)

xo 003.png

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-9-13 10:36 發表 查看引用來源

講笑講笑,阿星比起各位大佬真係小毛見大毛啦。

咦,有嘢玩喎,可以狙擊而玩之。邊樹嘅論壇呢?等阿星去八下先😬
冇幾多 board 好玩, 都係靜到冇乜人去, 有都係 po 啲五六十以上大媽相嘅 board, 或者係佢飛佛嚟, 由得他帶埋老母去 reply, 其他 board 俾膽佢都唔敢去.
健康啲學吓潛水先............撇!!!.....

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-16 16:00 發表 查看引用來源

師兄,有假就出去玩下relax下啦,我最近返國內,好多地方都好正,而家已經唔興講咩野大陸人黎香港玩阻住晒,反而係香港人紛紛上國內消費,勁多野玩,勁多女.......待應喇....... ...
好多酒店渡假村都係開咗年幾, 仲未殘哂.

咁多位有冇時間幫吓手.
詳細 :  https://www.188channel.com/viewt ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-17 16:07 發表 查看引用來源

呢個人印象以前係正正常常架喎,點解會搞事既?
小弟都係咁諗, 或者有嘢發生咗影響佢唔奇, 眼見疫後唔少人都有變化.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆