上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
48  121.3k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-23 17:01 發表 查看引用來源
這裡有兩位師姐...邊個就唔好開名,好多師兄都知道系邊個🤭話說兩位姐姐在去年年尾左右其中一個已經享受過90几條撚,另一個不相百重都80几條😂😂真係經典🤭🤭我估計到今年兩位姐姐已經享受過百几條撚呀…🤩🤩🤣🤣 ...
好似啲騎師鬥多坐騎爭取成績, 真係一個酸梅兩粒核, 今時唔同往日.  

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-1-3 09:06 發表 查看引用來源

所以以前有諗過,如果要找人屌老婆,一定係去外地旅遊,仲要蒙住佢對眼,等老婆唔可能再同果個人接觸。
哈...咁都得 ?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-1-9 07:50 發表 查看引用來源
洗一洗先啜好,唔好咁唔衛生🙏
要用哥士的.  

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-1-9 09:48 發表 查看引用來源
哥士的會洗到甩色🤭
或者用高錳酸鉀.  

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-21 09:12 發表 查看引用來源

間接啦, 比如呢個景氣..
男上女下, 對方抬起我一邊腳插緊, 佢捉住我隻腳, 四目交投, 逐隻腳趾慢慢啜, 同時大力咁拮拮

咁樣會高潮得好快
抬起一邊腳時不如狂掃腳底, 神經線仲刺激, 好似抱住琵琶奏樂咁.....十面埋伏!!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-1-25 13:51 發表 查看引用來源

全世界都係咁, 又唔係淨係得香港

btw 男版友們真係小心d, 勤洗手, 勤清毒, 快d 打疫苗
公司班人講話網上有人傳, 感染新冠其中一個後遺症係啫啫會變短
寧可信其有啦 ...
文組長蝕得起, 短咗寸半仲有六七寸, 頂得住.  

如果幼咗「典扇」呀 ?

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-27 19:51 發表 查看引用來源
傳言啫…亞蛇都信😅😅
艾師兄...唔好笑我啦😅
查實英國佬平均唔係大枝嘢, 再短啲可能會驚驚, 或者係嚇人屎橋, 點解唔話女性領嘢個妹妹會細咗窄咗, 咁啲人實唔會去防疫.  

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-29 08:48 發表 查看引用來源
嘩…咁嘅大話你都諗得出😅😅😂😂👍👍
文組長你指大話係邊樣先 ?

引用:
原帖由 jabichan 於 2022-1-29 03:52 發表 查看引用來源

師兄有見地😂😂👍🏻👍🏻👍🏻
唔使客氣, 想窄一窄呢樣係無數男仕心中夢想, 正如那位乜乜露得甘嘅金句, 「艾 吃乎 阿尖 !!」

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-2-13 09:37 發表 查看引用來源
d人話南亞仔條嘢好勁,又唔知真唔真?
倫爺你露械 ?
南亞仔條嘢唔一定好勁, 任何人種會有個別例外.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆