如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
30  10.5k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 12:24 發表 查看引用來源

嘩,好難喎。

女人味係一樣抽象嘢嚟,而每個人嘅理解都唔同。

基本上,係女仔vs女人嘅分別。又或者,少女味嘅相反。

或者你試想像吓咩係成熟男人味。然後換轉成男人角度諗同一樣嘢。

我覺得天海祐希嗰類係最經 ...
同意...日本舊一脫嘅女藝人好多都有魅.

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-1 12:39 發表 查看引用來源

小弟應該係睇完「夫妻的秘密」迷上咗。唔知點解YT失驚無神推呢齣片俾小弟,但我好彩推咗。

丁瑩喺呢齣戲勁索。

https://www.youtube.com/watch?v=pF_ePWnynq0 ...
六二年小弟未出世, The beatles 就開始紅爆全世界.

中佬廢佬天然啲銀髮/白髮好一啲, 小弟現正處於呢個境況.  

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-6-6 07:38 發表 查看引用來源
大部分男仕都系咁
弊在似埋 fit 佬咁「俊」..

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-6 11:38 發表 查看引用來源

唉,係嘅,染髮好麻煩。

小弟家族男人冇脫髮問題(老人家都頭髮濃密),但50歲打後會開始白。我預計自己將來都係會咁。

我留意到有啲中佬個頭白哂之後,會走去染金。可能心態同小弟差不多。 ...
脫髮問題好難話家族影響, 事關而家食嘅飲嘅唔多唔少都牽涉到基因改造, 分分鐘令個人提早變化; 染金毛一定冇興趣, 天然銀色/白色都唔錯, 個人精神唔好頭耷耷寒背已經 very good; 另類問題男女都有機會遇到, 有朋友問過下面啲毛變銀變白會點做, 由得佢、高風險染吓佢、修剪甚至剃咗佢 ? 點做呢 ?

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-9 16:08 發表 查看引用來源

運動人仕剃毛.....真係令人想入非非

係啦....情趣之一.....剃毛令我諗起當年jacky ma.....

似乎你年中剃唔少
娜娜姐想入非非好有興趣冇毛男...搵妳 C6 示範吓啦.  

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-10 08:55 發表 查看引用來源

唔係對無毛男特別有興趣

你諗下⋯見到有個外型唔錯嘅人跑街、做gym、踢波或游水⋯突然意起gut c兄講嘅剃毛論⋯就會spot下佢係咪剃咗呢?!🤭

咁你又覺得男人剃定唔剃好? ...
查實呢樣同女仕嘅差不多, 有需要嘅想方便啲嘅處理吓佢, 好似剪髮一樣, 有人愛留長有人要偷薄佢甚至脫光佢, 剃毛脫毛好似女仕做嘅會接受過男仕, 外地唔少鬼佬都係冇毛一族, 方便運動又好性方面少層障礙又好, 冇乜問題, 本地更衣室都見過冇毛(包括基佬), 自己覺得正就 ok.

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-10 11:22 發表 查看引用來源

Jacky Ma修毛事件當年好多人嘩嘩嘩㗎⋯人哋係出名髮型師黎㗎
Jacky Ma 兩公婆都去咗另個空間, 唔知係 take 嘢定荒唐事搞到咁.  

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-10 19:10 發表 查看引用來源

要好多好兄弟帮幫手😂
要搵泰山幫幫手, 係搵佢 call 森林啲雄性動物嚟捐獻.

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-10 12:33 發表 查看引用來源

唔lu,而家覺得下體有番啲毛man啲。只剃袋袋、會陰、pat pat

剛毛 = 密而硬嘅毛。聽講剛毛人仕零舍鹹濕。C姐莫非又係? ...
吉肥師亨好有心得, 係咪兼職埋「髮型師」 ?   只做男賓...

前往最後回覆