上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
173  319.2k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-22 06:59 發表 查看引用來源
應該不限長度,自由開放先啱😅🤭
尺寸嘅嘢講吓啫, 熟女姐姐孖組長大哥你講開條件先咁噏吓..

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-22 07:00 發表 查看引用來源
為人子女,每論點,鹹濕,淫蕩,都應該有孝心👍👍
孝乜嘢心, 去到做吓佈景板, 幫個宅到爆舅舅執頭執尾.

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-22 07:07 發表 查看引用來源
我地雖然係聖育強學校畢業,但都應該有孝道
寶兄言之有理...

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-22 07:08 發表 查看引用來源
肯幫已經系好好
見到條宅男會谷膠氣呢...

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-22 07:11 發表 查看引用來源
現代人,肯抽時間去已經好好啦......可況執頭執尾。。。👍💪我信(因果)因果到頭終有報
淫人妻子。。。妻子被人淫。。。我都信😅
所以冇淫人, 最多走光時義務啤兩嘢..

唔得閒嘞, 各位大哥繼續, 小弟告退...

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-23 17:52 發表 查看引用來源

噚日亞嫂係側邊比細佬狗仔屌到啪啪聲時, 我就瞓係度比弟婦成塊閪騎住塊面, 除咗幫佢瀨閪外,仲 伸條脷瀨埋弟婦屎眼添, 佢從未比細佬瀨過, 弟婦比我瀨到震哂, 仲一路嗌話唔好!好污穢架, 但個羅友繼續貼住我塊面無離開 ...
師兄真係勁, 小弟頂多同遊不交換, 互相做吓觀眾還可以.
師兄好嘢冇得頂 !!~  

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-24 07:59 發表 查看引用來源

講女 絕少會同你玩後庭。
呢味嘢聽台灣大哥講大多數啲老虎俾入後欄, 除非太粗大就冇得傾.

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-24 09:53 發表 查看引用來源

我哋呢邊要12~2月先有咁嘅天氣, 不過太陽落山後嘅溫度就降得好快, 通常凌晨~朝早就會得返十幾度

噚晚仲要落埋大雨...............不過都好嘅
師兄嗰邊同香港啲天氣係相反.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-23 20:19 發表 查看引用來源
後庭好窄架。。。。唔係每個女人都頂得住,我試過3個女人一個入唔倒,另一個入咗一次無第二次,只有第三個可以屌過几次🤭🤭
能夠頂到組長大哥, 仲要幾次,  呢位姐姐真係猛..

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-24 10:42 發表 查看引用來源

你哋喺北半球, 我喺南半球嘛
不過今日落雨揸車好過引
我大舅舅係澳洲居住, 所以都了解到啲天氣..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆