分享50路相片(10/4, again, again )

收藏  |  訂閱
26  254.3k

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-11-21 09:37 發表 查看引用來源

其實好多師兄都有珍藏,不過就冇放上188,
在我而言,希望大家比多啲鼓勵同支持,唔好覺得睇係應份,否則真係唔想放上網。
啲珍藏唔及師兄嘅質數, 獻醜喇...都係艾拉傑出品嚟.  

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-27 15:36 發表 查看引用來源
唔好人比人🤭
呢張係老翻艾拉傑出品, 佢喺嗰邊俾人 DQ 咗.

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-11-27 18:50 發表 查看引用來源

Ching 你嗰個帖講得冇錯,188真係冇乜朝氣,死沉沉,睇嘅人多,po 嘅人小,讚嘅人又小,真係冇心機玩。
多數轉咗其他模式玩(tg, v7 之類)

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-11-28 13:45 發表 查看引用來源

你有冇邊個tg, v7 group 好介紹?
小弟冇玩呢啲媒體, 係 V7 返大陸時用, 國家嘢加上網路上小弟一向唔會放乜相物相上去.

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-11-28 14:17 發表 查看引用來源

我以為你話你玩開tg, v7, 我以前都玩過, join 嘅人多, 都係食花生多, 慢慢就變左死group
度度都係貢, CD 窿就多(read only).

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-11-28 18:22 發表 查看引用來源
大佬呀....唔好講到個個有女食之餘,
仲要好似阿嫂咁正又玩得  先得GA~

祝福版主有心有力好過啦
小弟都冇女食, 呂宋芒就間中有得食; 當然要支持樓主大哥, 佢位夫人就又正又玩得, 圖同片百看不厭.

引用:
原帖由 wkm68 於 2023-12-1 13:43 發表 查看引用來源
嘩出埋樣
引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-12-1 14:32 發表 查看引用來源

估唔到數夫人咁標誌,真係可以嗒返幾杯.
麻煩師兄們睇真啲圖中左上角嘅發表人先, 而家大多數人只係快快睇過圖冇乜睇字就算, 之前有乜事發生過唔會理, 抄蛇大一句 : 冇嘢補充.

前往最後回覆