上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
261  18.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 14:55 發表 查看引用來源

藤條..
講緊o既係同大王一齊之前我同我果個sp
就係佢訓練我出o黎o既
之後同大王果陣我再上奏, 用藤條作為工具...
之後有一段好長o既時間都係我自己負責買刑具, 淘寶好多而且唔貴, 十蚊八蚊人仔有一支
為o左 ...
果然係專業級! 連結婚禮物都咁有心思🥰
大王見到你楚楚可憐嘅樣係咪會打多幾下

係咪會講d好有服從性嘅對話?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-21 14:34 發表 查看引用來源

暗示...
如果講當年點樣引誘大王媾我 首先真係要留意一下自己對象
發現到佢對女人o既腿同腳情有獨鍾, 之後見面打扮就識得執生啦 當然上半身都唔能夠忽略
長話短說就係專登俾機會佢掂到我囉, 比如專登著對 ...
果然係蛇貴妃👏🏻👏🏻👏🏻
最終大王忍唔住出手

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 07:46 發表 查看引用來源

服從其實唔駛好多說話 最重要係配合囉
堅持唔要俾o野綁, 靠自己力量去hold 住俾人打應該要有o既姿勢
要講的話, 比較多應該算係一d 自己請求受罰o既moment
好似薯仔番梘事件咁 佢玩我o既時候(除o左用d  ...
原來係咁⋯我仲以為要講好多服從性嘅說話
我見有d會講「主人、賤奴」咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 08:47 發表 查看引用來源

唔通人地又係咁樣姣你? 有冇扯爛黑c 之後奶落去?
你似係會做呢種行為o既人
我同蛇蛇師姐諗同一樣野喎🙌🏻
佢似會奸笑咁摸人隻腳,再扯爛黑c 之後奶落去😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 09:43 發表 查看引用來源

可能關係複雜o左, 既係主奴又係男女朋友/ 老公老婆卦
以前同sp 就會咁叫
而家同大王偶然都會不過唔知幾時開始變o左有求於佢果時先會叫佢主人

"主人~~~ 今晚開會要遲返, 過o黎等我食埋飯先返屋企好唔好?"
"主 ...
我覺得有求於佢個陣先叫主人好過成日都咁叫⋯對比大d嘛 🤭

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-22 10:43 發表 查看引用來源
咁睇得起小弟?不過,你一定會失望。
覆蛇蛇師姐就話「如果唔係office,可能真係會。」
覆我就話「你一定會失望」
好矛盾喎🤔🤔🤔

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-22 12:05 發表 查看引用來源

「如果唔係office,可能真係會。」= 冇做禽獸行為
「你一定會失望」= 冇做禽獸行為
冇矛盾呀。
「如果唔係office,可能真係會。」= 存在做禽獸行為嘅想法
「你一定會失望」= 唔存在做禽獸行為嘅想法

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 12:18 發表 查看引用來源

叻仔喎咁都兜得番
讚佢佢就鬆毛鬆翼㗎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 12:13 發表 查看引用來源

由床事服務到食飯埋單都有, 但最有用都係親身示範
大王辦公室... 哼哼
好在有清潔公司個個禮拜keep 住咋, 如果唔係話係兇案現場都有人信囉
不過清潔公司只係清潔, 佢d 私人物品人地係唔會執, 有次我上去等 ...
兇案現場😂😂😂
不過有時亂至搵到野㗎😂😂😂
老闆娘都睇唔過眼
不過個晚你又要受罰喇

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 13:13 發表 查看引用來源

哈哈哈大王又未至於咁仆街郁d 就罰我o既
老闆娘唔係真係佢老闆, 係老闆老婆, 同我一樣上去湊放工, 不過佢地玩到熟晒o架啦
果日咁o岩路過佢房同我幫大王執o野, 講o既o野大概只係 "嘩你有冇搞錯女朋友著到咁靚你要 ...
老闆娘真識做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆