上一頁下一頁
發新話題

炮友之信物

收藏  |  訂閱
45  8.7k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-23 20:07 發表 查看引用來源

好唔識趣喎,原本諗住借城城過橋dodge你條難題。

咁唯有答啦。

當然,邊個男人唔想食後生女?即使條女細過自己好多。但小弟食唔落做得自己個女嘅女 ...
又睬中咗地雷😓⋯

咁都唔算道德L⋯你接受唔到啫⋯都無咩

我都係度諗緊大成20年⋯其實真係幾恐怖下⋯

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-5-24 01:03 發表 查看引用來源
你真係好,幫佢諗埋個夢點發😆😆😆
通常總有一兩個朋友好鍾意慫恿自己去死㗎🤭

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-5-24 01:09 發表 查看引用來源
咁就真係柒啦😆😆😆,到時變咗電据殺人狂
真係好7
最7係攪到去埋醫院見埋報😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 06:40 發表 查看引用來源

有叫做提過吓呢個問題咁啦... 紮同唔紮最大o既分別一個係生育,
另一個係永久性, 即係戴套食藥呢d, 就算係食藥效力最持久o既, 好似話如果日後忽然想生,
頂多就係停藥一個大姨媽o既週期, 之後就會回復正常, 紮o左o ...
如果真係無諗過要小朋友,而又唔抗拒嘅話,可以一勞永逸解決嘅⋯結紮係好嘅

大王真係好好好好好幸福❤️❤️❤️

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-24 06:42 發表 查看引用來源

道德L?
你?
(摔乾淨d 眼屎再睇一次...)
應該冇睇錯呀!
你?
我睇完佢話自己係道德L都忍唔住😏
可能佢打漏咗個字「偽」😂
師姐,我哋做好事⋯比d面佢⋯🤭

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-24 08:50 發表 查看引用來源

好似係C姐set個地雷。小弟踩咗。

我諗下諗下: 36歲食16歲,唔得。

40食20,唔掂。

45食25呢(外國狗公經常有呢類例子),都唔妥,但好少少。

https://ichef.bbci.co.uk/news/640/cpsprodpb/7719/production/_124798403_dep ...
你睬咗都仲好地地⋯無穿無爛啦⋯對你算唔錯啦

40食20⋯感覺上都ok....但跌落18就唔得囉⋯不過都好睇實際情況

你講開外國狗公⋯我諗起leonardo dicaprio....不過其實唔止外國狗公係咁囉⋯好多地方都係咁⋯分分鐘你左近都有個㗎

題外話: 見到johnny depp咁款⋯心情真係非筆墨可以形容⋯佢單野更係花生不能再食多咁

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-24 09:12 發表 查看引用來源

譬如...會慫恿人去食老處女嘅朋友?
你衝破唔到心理關口嘛⋯所以建議你食老處女

如果真係有咁嘅機會⋯你點先?食?唔食?睇定d?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-24 09:14 發表 查看引用來源

成日篤爆人。
你好難篤得爆😎

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-24 09:09 發表 查看引用來源

大王想保存龍種,可考慮做精子冷藏買個保險。

先去紮!

痛幾日一勞永逸,以後無限中出,制得過!好多狗公都紮。黃子華都紮咗。 ...
子華神都紮咗? 睇佢唔似狗公喎

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-24 11:58 發表 查看引用來源

C姐你都好開明下!我自己接受唔到40勾麻甩佬搵個身體發咗育但心智仍未發嘅細路女嚟呃蝦條。不過,香港教育界似乎真係唔少呢類人。

外國嘅未婚男人 ...
你歧視喎⋯有d妹妹心智較成熟㗎⋯又唔算呃蝦條⋯可能佢哋係你身上都有得著,你咪諗到依定d妹妹咁無知先囉⋯

呢排嘅香港教育界真係好亂下⋯好多呃16或以下又默書睇4P⋯無諗過會咁⋯ 雖然佢哋都係男人,但為人師表就唔好咁囉⋯至少唔好係學校

究竟有咩男人係C兄心目中至唔屬狗公呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆