上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
261  18.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-17 13:42 發表 查看引用來源

好聽係好聽, 不過有d 心up
個陣嘅感覺應該係好心up㗎 😭😭😭

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-17 13:44 發表 查看引用來源

no no no
口爆前唔食煙, 體罰前唔飲酒
呢d 係對對手o既基本尊重

同埋又唔係一口煙一口J...
體罰前係罰方唔飲酒?
如果我做你嘅角色,我要飲茅台至得😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-17 14:29 發表 查看引用來源

矛錯係罰方, 施罰果方都唔建議飲啦當然
道理係一樣, 就係唔想酒精麻醉神經
信我 打屁股係對工作或者其他方面表現有幫助o架!
我將佢同晨操合併, 當然係周末(例如聽日咁) 先有咁o既時間啦, 朝早跑步/ ...
用藤條😵‍💫30下
打完成日都唔駛坐喇
黎緊可以鼓勵工作想有表現嘅人比我打下😆

你好強呀
打前仲做晨操⋯真係佩服,比著我實暈仲可以之後食埋早餐

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-17 14:36 發表 查看引用來源

聽返都仲有少少陰影...
平時唔會話刻意去回憶, 但有d 烙印o既o野係一世人都唔可能忘記o既
Aiya....TGIF要你諗返d咁嘅野….輕鬆下先!

聽另一首⋯利申:我唔鍾意佢哋㗎! 純粹覺得首歌夠old好有學生時期feel!  同埋何丙好少會填咁嘅詞㗎!

https://youtu.be/DsDANy61wRo

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-17 15:35 發表 查看引用來源

冇計,鬼叫自己為食… 唯有keep住日日操先至可以食得安心😁
所以更加要用埋籐條一齊鍛練
我同自己有協議㗎,偷懶唔做運動果日罰雙倍,大王一定要打多我30籐手板,然後當日准佢打包一份明知我都中意食嘅嘢返嚟喺我面前慢慢享 ...
似乎大皇心軟過你至要提出口交咬JJ😂😂😂
我又開始會FF附近個手d著西裝行政look嘅男女⋯睇下佢哋有係行得有問題😂

引用:
原帖由 katieW 於 2022-6-17 16:59 發表 查看引用來源

對自己那麼嚴格 果然有點像那位女星😁😁
Sammi?
佢操得好勁
仲有有咩女星呢?

引用:
原帖由 katieW 於 2022-6-20 09:01 發表 查看引用來源

人美心善的女神 為唐山女受害者提供醫藥費那位
從前跟她超像的 大概是兩三年前的事 如今人家過度瘦身 反不如蛇蛇好看了
張、天、愛!😱😱😱
蛇蛇師姐果然係超班呀🥳🥳🥳
點忍心用藤條去打蛇蛇師姐
見到佢痛到喊⋯真係會有種我見猶憐嘅感覺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 10:07 發表 查看引用來源

咪聽個衰婆亂up 廿四
已經入咗腦喇
點落到手打你呢

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 10:48 發表 查看引用來源
嗰種唔係瘦喎。
而係削。
塊面要保留適量脂肪,好似淫Kay咁(唱歌嗰位),先至好睇。
唔好一刀切戒哂澱粉質。
張天愛本身都超瘦, 塊面無肉都正常
淫Kay係睇樣都知佢淫? 似乎G帥兄都鍾愛呢款
我留意佢老公多d

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 11:54 發表 查看引用來源

絕對打得落, 仲要鞭鞭有力咁打我
禮拜六晚又俾老公打o左30下不過唔係應該o既 因為係我玩9 佢在先
事緣本身佢話想食咖哩, 下晝我就去o左買料, 俾我執到一個好大好大o既薯仔
條橋係再之前小紅書碌到出o黎   ...
你好曳曳豬呀!😂
咁玩大皇,唔怪之得佢要懲罰你等你乖d
但30下真係😰難以承受的痛
你係快樂與痛苦咁享受
係咪打完唔會搽lotion?
會唔會打得愈耐d皮會厚咗?
我成日諗打pat pat岩岩醒返記得係打腳板至岩😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆