上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
261  18.0k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 12:43 發表 查看引用來源

太瘦唔健康。
傻啦,淫點會有睇樣呢。
謝生好大隻。我都有留意佢。
有時d人話一睇呢條女就知佢淫㗎🤔
外表睇唔出,原來內裡咁淫嘅⋯真係好驚喜
你掛住淫kay掛到幫人老公改姓😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 13:49 發表 查看引用來源

大王都成日玩我啦!
就係驚皮膚變厚先打腳板, pat pat 耐唔中先一次, 尤其是明知會打好多鞭o既話一般都俾腳板佢打多囉
皮變厚又唔係好覺, 沖完涼會做番d 保養
難以承受都有d , 但有時姣到過o左界 就係好想好 ...
大王玩你係應該㗎! 話晒佢係主嘛😝
咁打法patpat腫晒⋯紅晒⋯會有痕

真係要好好保養
姣到過晒界⋯點至算呢?
我怕痛,要揀嘅我會想鞭人多過人鞭我😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 14:42 發表 查看引用來源

好難講得清楚, 差唔多就係慾火焚身到一個極點卦
好想將自己俾晒人, 又好想要晒人o既所有
感官刺激吧... 插插插o既快感, 啫啫上面o既味道, 精液o既氣味, 俾佢整痕俾佢整痛, 我咩都想要晒!

其實保養都唔難, sm ...
明白晒
一凹一凸係最夾嘅
見到你哋為對方嘅付出⋯真係要🫶🏻🫶🏻🫶🏻

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 14:51 發表 查看引用來源

咁我都有樣o野想像唔到: 你成日淫kay淫kay, 人地究竟淫o係邊度?
定還是我miss 左一d 八卦o野無睇到?
係囉
我都問佢係咪睇出佢好淫?
可能我都miss咗d野😝

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 14:45 發表 查看引用來源
我完全明你講緊咩,阿蛇。你講緊一樣好正嘅嘢。
我都好想進入BDSM嘅世界。做個最男人嘅男人。可惜小弟資質差,接收唔到,甚至連想像都想像唔到。

https://cassandredayne.files.wordpress.com/2015/02/prot ...
做M都可以成為最男人嘅男人
唔試過唔探索下又點知啫,係咪?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-20 15:44 發表 查看引用來源

我就接受唔到一個男人趴喺度俾女人鞭打啦
呢種痛應該係要由女人去承受嘅
男人為自己女人吃苦我傾向中意精神上果種,比如話出面做嘢壓力大,心情煩躁,但一踏入屋企門口即刻好似變臉咁對住老婆笑
但思想矛盾嘅我同時間又 ...
我諗緊某部平時好強勢嘅男人應該會鍾意比人打下
蛇蛇師姐你竟然連做佢阿媽都諗過⋯🥺🥺🥺

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 15:30 發表 查看引用來源
我就唔識睇啦。
但如果要打賭一餐飯,我都會賭淫kay係名符其實嘅。睇謝生練到爆哂肌,慌唔係事頭婆落嘅order咩!
外表斯文內裡超淫,,,何止驚喜,計我話直頭要飲得杯落,stella果然識嘢呀吓! ...
我估陳瀅係果款一睇就知淫系列🤭
人哋叫張生呀!!!我反而覺得係個男人自動波操fit自己,依家香港地好多仔都做gym練大隻㗎⋯
你見慣世面又咁有經驗⋯應該個陣遇到好多外表斯文內裡⋯😍⋯應該都飲唔少喇⋯
我跟你學野咋!

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-20 17:26 發表 查看引用來源

一個可以被女人任意糟質嘅M男,頭耷耷眼濕濕咁,點樣成為最男人嘅男人呀?

以前都叫做探索過吓嘅,不過失敗咗。
M男鍾意受虐唔代表佢係頭耷耷眼濕濕
成日發號施令嘅人,會唔會私下有不為人知嘅一面呢?
佢可能係被打下會興奮更減壓
當然呢個係我FF😌

自古要多嘗試、多開發!「失敗乃成功之母」💪🏻💪🏻💪🏻

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 00:39 發表 查看引用來源

你係FF緊一個男版嘅阿蛇呀?

即係:一個現實中係大男人嘅男人,鍾意FF自己係M男。然後物色一位女性扮演「女皇」角色,再調教或強迫對方凌辱自己?

幾得意喎呢個玩法!點解我竟然從來冇諗過㗎? ...
男版蛇師姐😂 唔駛跟足⋯7成就好!
仲乜又😭又😡? 諗多d唔同嘅情景,睇下咩個岩你嘛😌

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-21 07:44 發表 查看引用來源
好耐冇留意陳瀅。佢仲有做?點解佢呢款係淫呢你認為?我信女人嘅觀察㗎。🤔

我以前全靠目測。睇舉動、眼神、有冇咩暗示之類。準準地喎都。我發現純粹睇樣(包括打扮)係完全睇唔到。

女仔人家學咁多嘢做咩,想做“女狗公”?😺 ...
攪錯呀! 人哋上緊位㗎!你仲係淫kay年代!佢個樣似囉⋯😎

原來係咁!目測⋯比多幾個眼神同舉動⋯比咗咩暗示呢?多謝師兄教路🙌🏻

跟你學野嘛!好學呀我😌「女狗公」真係唔好聽😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆