上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
858  151.6k

引用:
原帖由 刷機神人 於 2020-4-24 23:16 發表 查看引用來源
好想知喎講下丫師妹
講左我地好訓d架
我費時你地沖凍水涼都搞吾掂
要去醫院食藥冷靜下
我唔想上A1

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-4-24 23:21 發表 查看引用來源

最好有D福利相添!
你地咁fd 一齊跪double玻璃

引用:
原帖由 刷機神人 於 2020-4-24 23:23 發表 查看引用來源
不能同意更多!!!
你地咁fd 一齊跪double玻璃

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-4-24 23:30 發表 查看引用來源

淫佬得唔得XD
我單身架bo
你又想跪double玻璃呀?
買玻璃都買到我窮

引用:
原帖由 angelking89 於 2020-4-24 23:31 發表 查看引用來源

而家呢個時候租可能會平?
唔肯定wo但係
何況而家時勢消費力都應該好飄下, 就算預左頭3年蝕
我已經請緊人幫我寫推薦信apply master
maybe take master course.
創業 我真係吾敢

引用:
原帖由 B@MbI 於 2020-4-24 23:42 發表 查看引用來源
但我想知你評論喎
去訓教

引用:
原帖由 B@MbI 於 2020-4-24 23:47 發表 查看引用來源

睇下師妹係想搞咩生意啦
可以一齊諗下
我自己都真係有諗過
我暫時吾敢住

我可能又要冷落你地1-2日啦     我依兩日要去做d body check   所以未必有時間上黎 不過無所謂啦  去陪下你地d老婆
溫馨提醒 吾陪多d老婆 最後痛苦ge都係你地   哈哈

吾好炸我inbox 否則跪玻璃!!! 下面係你地最鐘意問ge野 夠膽inbox再問同樣ge問題 我DQ曬你地 令你地永不超生!!!

1. 我鐘意食咩菜?
牛扒 同 sashimi

2.我最鐘意去邊個國家?點解?
法國 ,乜都有 方便

3.我ge正職?
吾好再逼我講啦 你地想我加快失業咩 我失業 你地養我呀?哼!
我只可以講係 服務性工作
無固定返工時間  吾可以隨傳隨到
所以需要挨夜 放工一定攰 攰到一收工返到屋企換完衫 就乜儀態都無 我要訓教 我要空間! 因此吾鐘意人太痴身 亦吾鐘意比人不停催

4.我ge副業?
Marketing related (global)
所以依家都死

5. 我平時返工著咩衫?
我正職有uniform  吾洗煩著咩

6.我平時出街著咩衫?
‘最好可以hea著’ 依個係我宗旨
所以 我上南瓜車 都係著睡衫
話説我同人夫會鬥hea  可惜佢吾夠我鬥  佢個level係睡褲only 我已經進化到著成套睡衫
我地著到咁  一落車 d人以爲佢架跑車係偷返黎;P  次次啤住我地  哼  啤咩啤 未見過人著睡衫呀

7.我有幾多個sp/sl? 有無bf?
我single, 有bf就吾會背住佢亂黎 所以做我sp/sl要有定心理準備;P ;P ;P
Sl/sp依家得返南瓜車人夫1 個   s先生就已經大家互相放生左大家

8.點解無再同s先生?
因爲 大家都唔信任對方 大家都唔開心 吾開心到我流眼淚 佢眼溼溼 所以sex方面再夾 都吾啦 好辛苦
講返轉頭南瓜車人夫都唔知算吾算sl  因爲我同s先生一齊時 無同過南瓜車人夫上過床 最多都係車下我 一齊食下飯咋 kiss好似都無 因爲我成日叫佢係街對我檢點d 吾好害我 話説南瓜車人夫見過一次我屋企人 嚇到我飆尿 好彩佢夠定 又好gentlemen :$ :$ 所以無事
同s先生停左段關係之後 都無同過南瓜車人夫上過床 哈哈;P ;P ;P
好啦 總結就係 我同南瓜車人夫好耐無消耗過卡路里 又無左s先生

9.我第一次係幾時?
哈哈 20嵗 :$ :$ :$

10. 點解keep到20嵗?
之前想將第一次留比老公:$
好老土呀嘛 係ge 我知道 吾洗無限重覆同我講 :@ :@

11. 點解又無堅持到?
我唔係20嵗前無拍拖
而係我已經無左結婚ge心 我對愛情ge憧憬所剩無幾
可能比ex傷到褂 但點傷我我吾想再提 依家諗起仲係會心酸
我承認 我未徹底走過果段傷痛
所以我第一次係時但比左人 我好想用另一種痛去蓋過分手ge痛
基本上係咁

12. 你吾拍拖?
承上啦  我吾想啦
依幾年黎 正常途徑識ge男士同我表白 我一一拒絕  
拍拖ge 都係由sp/sl變lover 之後分手
所以我成日祈求我d 男士朋友吾好再同我表白  我唔想再無多一個朋友  
我同佢地出街 自問行爲好檢點 衣著好正常 消費我一定AA
佢如果佢地送禮物比我  我一定回禮
我唔會比位佢地入 我無收兵
依度就收 哈哈;P ;P ;P  

13.放假會做咩?放假會去邊?
我放假 首先要訓返夠先 真係返工攰 :$
如果仲有時間 就會出去快快手手買要買ge野
如果無野要買 或者買完仲有時間 迪士尼見

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2020-4-25 08:27 發表 查看引用來源
了解多左你個人
安慰說話就唔講啦 你都聽唔小
只可以話
The best is not yet got come
我琴晚開始禁飲食 因為依家要去抽血 好肚餓呀😭😭😭

引用:
原帖由 pc6983 於 2020-4-25 09:02 發表 查看引用來源

陰功咯,身體檢查前要禁食?

我都會用盡一切方法,好好去呵護妳
係呀
哈哈 想叫你作文tim

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆