第一次同女友一齊玩同房不換

收藏  |  訂閱
5  27.7k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-24 13:59 發表 查看引用來源

又唔係咁講嘅, 大叔大嬸啲年紀都有佢玩法, 四條友加埋 200+ (朋友一對較年長)都過去 pool villa 玩光豬豬.
師兄果然好玩得
兩pair人完全無尷尬?
會唔會有咩發展?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-24 14:23 發表 查看引用來源

其實都唔錯呀
唔知我理解會唔會錯啦, 就係如果大家都已經過o左生育年齡, 例如話女人已經停o左經,
又已經過晒熱戀期 (我仲未o架! ), 唔需要靠性愛去維繫感情同婚姻, 可以做到真真正正o既神交,
即係大家依 ...
師姐問咗我都想知嘅野

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-24 14:57 發表 查看引用來源

只係朋友吹水中話幾十歲人未試過兩公婆玩天體裸泳呢啲 (當時同佢浸緊男湯), 問過兩隻老虎同住 pool villa 嚟慳啲錢 (窮L), 當講笑裸曬裸泳 free 吓都可以, 又冇異議, 更加唔會有乜嘢發展交換呢啲幻想 , 完全無 ...
我覺得同識嘅人會尷尬
好似以後著咗衫都好,佢可以望穿你咁😅

反而有次我係外國誤打誤撞去咗個沙灘
有一家人真係裸體
D仔囡唔係細喎,肯定有16歲
阿爸阿媽40幾左右
原來真係可以咁平常⋯發覺自己原來好保守😂
真係印象深刻

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-25 08:22 發表 查看引用來源

天體沙灘我都想去,去到未必只想完全去望其他人,其實都想自己在其他人面前裸露身體,享受一下無拘無束的感覺,多年前引版有師兄分享過天體酒店,當時我都有問過自己老婆,不如一齊去玩下! ...
估唔到sam哥咁free style
其實本身個沙灘無人
突然有家人黎咗⋯又無著衫
真係⋯好突然
我當時諗點解阿爸同阿囡阿媽阿仔唔會尷尬呢?唔係小朋友喎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-25 06:39 發表 查看引用來源

我反而中意同d 識得o既人
好熟好熟o既好朋友, 同另一半o既共同朋友
平時gathering 約唱k 食飯果d 唔駛講, 場面大家都知道係點o架啦
搞o野果陣好放, 平時兩個人係點做o係人地面前都係咁做
大家都見過晒大家o ...
師姐真係好放

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-25 11:51 發表 查看引用來源

多年前晌西貢泳池見過個鬼佬, 未到四十 (估計), 帶埋個女入男更衣室, 除哂褲去沖身, 個女約五歲左右企住等佢, 嚇到個個男嘅擰轉哂身, 但冇人話佢, 可能因為係鬼... ...
😂😂😂
太唔坦蕩蕩喇

前往最後回覆