上一頁下一頁
發新話題

她們淫西年代-財神遇上淫西予章(#149)

收藏  |  訂閱
51  26.1k

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-1 09:56 PM 發表 查看引用來源
祖莉亞有段時期當過私人補習,她更食了一個處男童真,誰處男幸運兒咁好彩俾淫娃祖莉亞被啅了?那幸運兒名姓"無"單名叫"巧"哥仔補習,姓氏無少之又少,除了漫畫"中華英雄"無敵同無情兩個人物之外,祖莉亞認識第三個無 ...
哈哈 , 秀雯好壞壞呀 , 搞到無巧兄流鼻血  搞到小無巧嘔白泡:smile_47:

不過以真.無巧兄而言 , 他的少年時代 , 係咪應該向陳秀雯 ,
或鄭秀雯打非機多

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-5 01:15 PM 發表 查看引用來源

你講兩個秀雯都係貧乳娘來,張秀雯就唔同,唔好講樣,講身材贏幾條街啦,大將軍,你都來客串下我下故事角式,
好呀 , 咁 ... 我地來談談誰是女主角吧:smile_47:

(張秀雯也是無巧兄親點的嗎??? 講真 , 張氏我本來覺得佢外形OK ,
但係又搏  唔係又搏 , 搞到我覺得佢好唔稔貴 ... )

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-5 09:21 PM 發表 查看引用來源

女主角已特定咗,你會有個重要角色,有對白有女玩,唔會斟茶遞水四流角色
下 ... 要同囡囡搞野 , 但無得選邊個囡囡 ,
咁同比D囡囡強姦有咩分別???
(不過小弟都想試下比D囡囡強姦 ^.^)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-6 02:15 PM 發表 查看引用來源

同囡囡搞好過同條仔搞啦,你好想俾囡囡強呀:smile_14:,有D難度...你想五十定四十幾歲女人來做對手戲喎:smile_13:
四十路吧 , 不過如果保養得好  又夠騷 , 小弟五十路都OK ,
好似呢件咁 :

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

外形設定 , 小弟偏好呢種 :
外表係正常C9 , 老公有D錢 , 但成日應酬或外出公幹(可能有小三)
搞到佢寂寞難耐 ... 係外人面前係正常少奶奶 ,
扮到都幾賢良淑德咁 ; 私下外面著得都算密實 , 長袖冷衫  長裙 ,
但睇真D果件疏織冷衫 , 唔只超有彈性現晒身形 , 係紅色冷衫上面 ,
仲透到少少裡面大大個白色奶罩 , 每次望佢都慘慘豬  
一副缺愛(欠幹)的樣子

不過我志在講下姐 , S兄唔駛跟 ... 甚至 , 最好都係唔好跟 ,
因為我信得過S兄你 , 而且都跟足自已想法 , 仲有咩驚喜可言???
S兄放膽寫吧

不過都係提一下 : <衝上雲霄2>個HEAD姐(指個角色) , 我都幾LIKE
(起碼比你知我好邊種 ... 可以參詳下 , 但唔駛跟)

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-9 11:12 AM 發表 查看引用來源

你要特定中女,要下次故事啦,我都寫作進行3分1,囡嘅嘢...好嘅一餐,唔好一餐啦,無巧兄都好耐冇上來:smile_41:
咁又唔係咁講呀 , 咩都無要求 , 咁做人同條咸魚有咩分別???!!!
不過我信得過你既品味 ... BY THE WAY , 我自問接能力都幾強
有時都需要一D新鮮感
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-10 08:24 PM 發表 查看引用來源

我只好透露你角色係按摩技男:smile_13:,而家寫淫西5多P好難寫呀...:')
幾多P先???
我有無份架???:smile_47:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-1 09:58 PM 發表 查看引用來源
無巧無語指向祖莉亞。

祖莉亞心頭一笑,想不到有哥兒想自己來打手槍,大部份男仔都想女藝目標來打。

「小巧你真是識氹人歡喜,係咪真啊?」

無巧情急地:「真啊!我...我真係想...念你...來...打」
...
頂 , 原來係發夢 ... 等我仲打緊JJ TIM

不過講真丫 , S兄呢招反撲歸真真係勁 ... 一個望住女神打JJ
一次等女神訓左比JJ佢含(仲要係發夢) , 己經咁好睇 ,
搞到我都要 "扯旗" 至敬 !!!

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-11 11:23 AM 發表 查看引用來源

賣個瓜子先,你友情客串,掂會走得你嗰份呀,不過...就係剔住寫唔出嘢來,要搜集人地掂寫先:smile_35:,你場戲碼,最快雞年上文:smile_38:
... 咁耐???
過年前 , 比篇<淫西年代4>止止J癮好喎:smile_47:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-13 01:18 PM 發表 查看引用來源

咁心急呀,咁樣今晚上文啦:smile_35:,你客串要等到過年上:smile_15:
專登花$4500銀換新部腦來睇你 , 夠比面你拉

哇 ... 咩改個咁既標題呀 , 大吉利是咩???

今日大將軍淫慶大發 , 所以呢兩日未必可以閱覽S兄大作 ,
在下可以想問下 , S兄有無興趣睇下我作品既 "私閱版本" ???

因為某種技術問題 , 此作品公開發報時 , 必然比原版有些改動
... S兄有無興趣睇不公開的 "原版" ???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆