上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
244  444.6k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-19 17:26 發表 查看引用來源

我真係好喜愛見到肥佬黎變喪家狗,冚家鏟
你尼D算吾算又係,吾夠講發爛渣?
答左點解跪求蘋果摞料搵女先啦

引用:
原帖由 xy2 於 2020-8-22 21:44 發表 查看引用來源
有得去好去喇, 到人民幣數碼化唔比現金交易時真係比肉金都記錄在案..
啲L樣,連數碼化人仔系乜柒都未知,就仆住出黎柒,仲以為數碼化仲系Ⅴ7豬腐煲之流,真系笑柒鳩屎人,勸佢睇多D大公文滙惡補,吾好學人只識跪求蘋果搵女,再吾系就問下關員咩系數碼化,希望佢今次真系會搵到關員啦?!
講就兇狠做就碌撚!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-23 23:59 發表 查看引用來源

你老闆爛生果肥佬黎就拍哂片上網哭喪咁跪地求饒.
問一下就叫跪求,你嘅理解力真係好有問題.唔怪得黃屍理解到8.31太子站死咗過千無名無姓黃屍
問一下?
咁明知系,你所謂最討厭既蘋果,你又問既?
為左搵女可以屈辱於蘋果?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-24 00:25 發表 查看引用來源
數碼貨幣電子支付(DCEP),DCEP雖然由人行發行,但人行並非直接向公眾發行該數碼貨幣,而是該數碼貨幣採用雙層營運體系,即人行先把DCEP兌換予銀行或其他金融機構,再由這些機構兌換給公眾。為了避免過度發行,銀行或其他金融機構 ...
學人解釋喎!
乜你連數碼貨幣同電子支付平台都未識分架?用咩app你都未知?用央行數字貨幣電子錢包呀,碌柒!
數碼貨幣其中-個目的,就係要讓每個人既資金賬戶歸集於央行,令洗錢/非法交易不可再匿藏!你返大陸叫雞打飛機,糸米非法交易呢?!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-8-24 10:12 發表 查看引用來源
上面隻曱甴返左上去,躲係陰影下面,剩係可以係網上咀炮。 係國內民眾面前一粒聲都唔敢出,驚比人圍毆。
你講自己心聲呀?
所以你就話自己系大陸,就係驚港人打你?
香港系法治社會,吾會架,希望你走出陰霾吧!
吾好再虛構可以搵關員犯法,你無料搵吾到架!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-8-24 10:39 發表 查看引用來源
根本內地咩都實名制架啦。 會所入面推油,唔通公安食素既唔知咩一回事咩?
就係咩都實名制,只有貨幣吾系囉!
所以D貪官要將大量現鈔放屋企,你意思系公安明知可為而不為?你講架咋!國內公安系大公無私呀!
既然吾系食素,又何解用電子貨幣,打擊洗錢/非法交易匿藏?就係想杜绝一切囉!你系大陸叫雞打飛機,系米非法?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-24 10:57 發表 查看引用來源

以你理解能力,你只能學足毒生果肥佬黎咁係中華人民共和國香港特別行政區委曲求全,屈辱於中華人民共和國.
學下你個黃屍大佬黃秋生火速走去台灣咁就唔使係中華人民共和國委曲求全.

數碼化人仔系乜柒都未知就問下人 ...
答下點解問蘋果搵女先啦?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-8-24 11:04 發表 查看引用來源
傻西曱甴又回到殺人放火唔提,其他人打灰機話人犯法。 正一on 9仔。
大陸叫雞討論區,吾講叫雞,講咩?
-系講下你搵到關員未?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-24 10:57 發表 查看引用來源

以你理解能力,你只能學足毒生果肥佬黎咁係中華人民共和國香港特別行政區委曲求全,屈辱於中華人民共和國.
學下你個黃屍大佬黃秋生火速走去台灣咁就唔使係中華人民共和國委曲求全.

數碼化人仔系乜柒都未知就問下人 ...
學人解釋喎!
乜你連數碼貨幣同電子支付平台都未識分架?用咩app你都未知?用央行數字貨幣電子錢包呀,碌柒!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-8-24 11:02 發表 查看引用來源

做曱甴都係非法啦,係香港一大群又集體犯法?
打飛機約炮,罪行輕微好多囉
你講到你咁愛國,罪行輕就可以犯法?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆