上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
244  447.3k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-9-6 00:01 發表 查看引用來源
健康碼, 何時有
睇下當時澳門零確診幾多日,先至推出健康碼,可能會有答案!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-7 10:21 發表 查看引用來源

你自認話佢係死狗咁即自認自己連畜牲都不如,又自認做走狗賣國賊賤格無恥.哈哈終於認衰曱甴啦
以上皆牛尓覺得!
但在此雞網!
有齊牛尓,口講愛國,知法犯法,扮愛國嫖娼L畜牲既資料!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-7 20:01 發表 查看引用來源
內地夜遊區講玩女有咩問題呀? 你既理想彼岸台灣叫雞都犯法,你唔去教育一下台灣島民? 睇下台灣民眾會唔會屌撚死你?
在2011年時修正《社會秩序維護法》第80條、第81條,增訂第91-1條後[5],在性交易區域內開設性產業或進行性交易者,娼嫖皆不罰、區域外則娼嫖皆罰。
牛尓又錯喇!畜牲!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-7 20:01 發表 查看引用來源
內地夜遊區講玩女有咩問題呀? 你既理想彼岸台灣叫雞都犯法,你唔去教育一下台灣島民? 睇下台灣民眾會唔會屌撚死你?
問題系,畜牲嫖娼L,扮愛國,扮勾結關員,影響國家聲譽,以上在內地夜遊區講,皆無問題?!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-8 01:27 發表 查看引用來源
我同d技師講起香港的曱甴,佢地異口同聲話曱甴係漢奸畜牲。

連技師都笑鳩你,呵呵~
咁有無同佢地講,牛尓扮愛國,扮勾結關員?
又吾敢講呀?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-8 13:09 發表 查看引用來源

講緊班走狗賣國賊曱甴知法犯法呀!曱甴點扮都係走狗賣國賊
但我講緊,畜牲口講愛國,但知法犯法,扮愛國既畜牲嫖娼L喎!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-8 19:29 發表 查看引用來源
點解內地夜遊版有曱甴既? 乜曱甴唔係好怕大陸,回鄉証都無既咩?
問下你的致愛canan123吧!
畜牲嫖娼L,扮愛國,扮勾結關員,影響國家聲譽!
若牛尓對188會員言論不滿,可向相關部門投訴。可跪求牛尓的致愛,canon123吧!
記住要親佢朵菊花呀!畜牲!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-10 15:28 發表 查看引用來源

美國肺炎係facebook度係話由5G天線散播架,而口罩條金屬線係天線。 所以美國班叻仔個個唔帶口罩
吾怪得,牛尓致愛既淋太,要D手下帶左口罩,都要即刻除落黎啦!佢又糸米牛尓心目中既叻女呀?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-11 21:35 發表 查看引用來源
黃屍講野重複又重複,好似龜公楊濤咁。 仲煩過上面超市d廣播
小學雞留班L,仲要期望有更深奧問題?講出黎,畜牲識答咩?學識做人先啦!畜牲!
問下你的致愛canan123吧!畜牲嫖娼L,扮愛國,扮勾結關員,影響國家聲譽!若牛尓對188會員言論不滿,可向相關部門投訴。可跪求牛尓的致愛,canon123吧!記住要親佢朵菊花呀!畜牲!

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2020-10-30 07:18 發表 查看引用來源
Andy哥心態真係好,由年頭J到年尾🤭

設計對白
安迪燈:你地吹得我脹咩?10月吾得,米改11月,再吾得再改12月,實會有一日通關架,出post改帖又吾洗負責任既,關人忍事呀!通關之時就係我破燈之日!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆