上一頁下一頁
發新話題

再度重遇他 P160《第三十七章 ~ 愛我別走》

收藏  |  訂閱
825  397.7k

引用:
原帖由 歐偉倫7 於 2016-12-8 07:38 AM 發表 查看引用來源
vannesa 你對奶有幾大啊?
你講當年或現在?有不同喔~

引用:
原帖由 bigbigbc 於 2016-12-8 02:21 PM 發表 查看引用來源

魚網著出街太張揚。

T-back 是喱士?

想起都硬。

你有冇咁招呼你husband ?
返工真的不會著漁網,但去街都會。

我同老公反而無,就算以前熱戀時都無,現在就更加不會有,我們上次做已經好像是2、3個月前了

引用:
原帖由 bigbigbc 於 2016-12-8 03:16 PM 發表 查看引用來源

下? 你咁索,居然晤同你多D做?
兩夫妻存在的問題可以好多,一言難盡

引用:
原帖由 Hellboy33 於 2016-12-8 03:20 PM 發表 查看引用來源
2、3個月前?  我都試過咁樣
後來經過一次誤會下,大家溝通一下,現在好似變番熱戀咁

和他現在似生活上的partner多些,熱戀一早消失了,如果不是有小朋友,應該一早分開了。

引用:
原帖由 idolhk 於 2016-12-8 03:23 PM 發表 查看引用來源
c姐....剛剛開始follow

支持
謝謝

引用:
原帖由 Hellboy33 於 2016-12-8 03:33 PM 發表 查看引用來源
明白的
我都係因為有小朋友,更加唔想咁樣落去,所以自己去改變

你的做法很正面!
我對著他有點無所適從,不知可以怎樣改善關係

引用:
原帖由 degree06 於 2016-12-8 03:41 PM 發表 查看引用來源
咁佢對妳既感覺,有冇同妳傾?:smile_40:熱戀係不能持續,愛情會昇華:smile_14:
他覺得我的時間心機都花在小朋友身上,忽略了他,但我去關心緊張他時,他又會覺得我煩,加上他工作忙有時又出trip,大家太少獨處時間

引用:
原帖由 Hellboy33 於 2016-12-8 03:41 PM 發表 查看引用來源
我係單親家庭下長大,所以明白"家"好重要。
有聽過"你快樂,所以我快樂"吧,我覺得潛台詞係,如果想自己快樂,要先讓對方快樂,咁樣自己就更快樂。

"你快樂,所以我快樂"當然聽過,心底裡我亦很認同,但有時想令對方快樂也不是容易。

引用:
原帖由 Hellboy33 於 2016-12-8 03:51 PM 發表 查看引用來源
係唔容易,所以要溝通,撤底咁溝通。
當你想自己快樂就一定諗到辦法。除非你真係唔愛佢。

有時我的確會懷疑自己是否還愛他,因為愛情一早已變感情,感覺只是習慣了這個人在身邊

引用:
原帖由 azpui 於 2016-12-8 03:54 PM 發表 查看引用來源

有呀有呀,至少還有我
多謝呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆