[原創作品] 淫魔日記(2018/10/21更新於 #98):[魔鬼向]第三章--調教家長會會長(上)

收藏  |  訂閱
17  35.7k

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-24 07:43 PM 發表 查看引用來源

咁樣我建議 。 。

幼稚園女教師, 帶啲小朋友出外旅行, 遇上淫魔, 為咗保護小朋友, 乖乖地跟淫魔入小木屋「 就範 」,
之後當冇事發生過帶佢哋返屋企啦, 如果第三章有左背景, 呢章可以做第四章都得㗎

哦, 留咗個名, 姓蔡啦,  ...
米兄,條女好正,係咪倫敦金妹子?真係J到病😂😂😂

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-26 10:34 AM 發表 查看引用來源

如果有朋友睇開我作品 , 第二章風格應該算得上 "意想不到" 的輕口味了吧

如果有人睇得明彩蛋係邊 , 請不要說出來 ...
(不過如果連米兄  肯兄都睇唔到 , 我會有少少失望 ... 我會返屋企檢討 ^.^")
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: ...
彩蛋......將軍兄是講那位武打女星嗎?(我估應該係個位😊)

如果唔係講呢樣,咁......sorry,我真係唔知响邊,哈哈🤣🤣(我好認真睇了幾次)

之後女星會唔會成為助手?協助淫辱其他師妹,玩下群P?個人提議,將軍兄下個受害者用下少女,因我想睇......

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-26 08:02 PM 發表 查看引用來源

未睇故事之前, 先睇咗留言, 即刻估下係咪「邊個 」:smile_04:, 跟住睇故事, 原來真係「邊個 」:smile_04::smile_04:, 跟住一路睇故事一路諗住「邊個 」:smile_04::smile_04::smile_04:

將軍兄, 可以感覺到你寫呢篇故事時好陶醉, 恭喜你

突然之間, 我都好掛住Queena師姐 :smile_04:: ...
哦!經米兄一講,再想返那些情節,原來如此......
將軍兄,咁你不能怪我冇第一時間看出來啦😂😂

名人不如玩大啲,某國話事人個女,靚到震,可以淫出國際😍

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-9-11 12:07 PM 發表 查看引用來源
肯兄 , 我岩岩睇完拉 !!!

需然無咩 "露出性愛" 場面 , 但有幾個場景都幾過癮 ,
好似一邊插住思姐  一邊強吻CANDY , 一個比插到丫丫叫 ,
一個被迫無得出聲 , 常虎不愧為最強淫魔 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

最慘係思姐 , 一醒返就比CANDY話係性奴  兼一臉嫌棄  ...
感謝將軍兄欣賞。工作太忙,現只係寫了第三節(1),因要開始交待一啲細節(不容有錯),所以寫得好慢😔
心型蛋丁麵係刻意安排,得你喜歡,無白費心機啦🤣

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-9-19 12:42 PM 發表 查看引用來源

其實小弟都係 , 由6月開始既工作量都高於平均水平 ... :smile_35:

8月頭果陣都叫好少少 , 所以寫到第二章出來 ,
但E兩個星期真情累到散左 ... 所以我完全明白肯兄既感受

肯兄唔需要咁急 , 因為 ... 我唸住重新追返
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

另外想預先報個喜 ...
恭喜🎉將軍兄,我冇你咁叻,有人睇已開心😃
我都順便提下,美女阿Ken 第三節已貼咗,追開嘅你,可以去睇下,而跟住想寫個勵志愛情故事,所以之後應該有排都未寫遊戲女神

引用:
原帖由 米高達 於 2018-9-19 08:12 PM 發表 查看引用來源

勵志愛情故事? 犀利呀 ! !

我多數寫親嘅都係愛情動作故事。 。 係唔係好有動感呢 :smile_47::smile_47:
返緊工都做愛算唔算勵志呀? ...
米兄,我鍾意寫不同題材唓,咁點叫犀利呀?已經唔想寫太多甜故啦,嗜好嘅嘢,隨心而行啦😂😂

將軍兄、米兄,好耐冇見,等我入來吹返兩句😂
米兄寫非甜故,嘩!期待,發文記得通知一聲,必看。
其實個邊啲排名,都唔知點計,成日都冇我份,哈哈😂😂😂
講到幫作品改名,係我強項,大家可以睇睇我啲故,每篇個書名都貼文,又順口易記🤣
將軍兄,改名貼士俾咗你,我對你,算係咁啦!

前往最後回覆