上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】公主獵人 ( 因應論壇模式有所改變,往後的更新將會再作安排,希望各位讀者體諒!)

收藏  |  訂閱
87  318.8k

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-7-1 10:57 PM 發表 查看引用來源

You are welcome Ching.
唔知今次岩唔岩你心水呢?
就連身體既本能反應都放棄左去反抗依個女魔頭。
真系好冇陰功.:'):'):')

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-7-1 10:57 PM 發表 查看引用來源

You are welcome Ching.
唔知今次岩唔岩你心水呢?
就連身體既本能反應都放棄左去反抗依個女魔頭。
真系好冇陰功.:'):'):')

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-7-2 12:33 PM 發表 查看引用來源

岩唔岩口味
欣媽同豪哥細妹太少互動.

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-7-2 12:33 PM 發表 查看引用來源

岩唔岩口味
欣媽同豪哥細妹太少互動.

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-7-2 11:06 PM 發表 查看引用來源

我睇下遲啲有冇機會可以再加多啲互動俾佢兩個
豪哥呢個細妹可改到23歲, 欣媽39歲.
剛好做得佢個女.

引用:
原帖由 破產中 於 2017-7-3 12:54 PM 發表 查看引用來源
阿Gee比情敵找來幾千人輪姦, 日夜強迫看9級電影洗腦, 制成只懂做愛的"萬淫戰娃".但她的男友阿Man反而愛上情敵, 被解毒後自殺.
最記得阿Gee被囚禁在房內, 全裸坐系床上, CCTV 24小時監視住.

她的情敵每日定時帶班裸男輪姦她.

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-7-3 10:06 AM 發表 查看引用來源

哈哈,不是不是。
故事設定豪哥既細妹係一眼望落去就係斯文得尼又帶點單純可愛既女仔,至於佢家姐(即係下集出現既女魔頭),就係從細就開始跟大哥(即係呀豪)出去打天下,為既就係要供細妹讀書同埋保護佢,養育成 ...
似乎有D野.

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-7-3 10:06 AM 發表 查看引用來源

哈哈,不是不是。
故事設定豪哥既細妹係一眼望落去就係斯文得尼又帶點單純可愛既女仔,至於佢家姐(即係下集出現既女魔頭),就係從細就開始跟大哥(即係呀豪)出去打天下,為既就係要供細妹讀書同埋保護佢,養育成 ...
似乎有D野.

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-7-3 11:30 PM 發表 查看引用來源

真係聽見都鄧呀Gee慘,比死更難受:smile_24:
之後男人, 狗都唔夠, 要用機械性奴不停揪插下體.

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-7-3 11:28 PM 發表 查看引用來源

23都得既,不過佢唔會搞欣媽架喎。事關佢果兩個呀哥家姐係唔會俾佢掂依啲野的
我指大妹可23歲.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆