上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
565  215.3k

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-9-28 07:47 發表 查看引用來源

寶哥早,🤔👏👏😬邊個泥?幾年前嘅相?Cup 數唔差😁😜
人妻嚟🤭👍👍

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-9-28 08:22 發表 查看引用來源

有冇深入D,正野😁😜😅😅
想幾深入🤭
曾經深入探索都有好幾個,入完d回應話深不可測,所以我都见好就收,见深就閃,见險就避😂

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-9-28 08:57 發表 查看引用來源
.

咁緊要…冇底(廊下廊下🤭)…😕冇feel喎!🤔

😬睇下D毛底洞😜
毛洞大陰純🤭😂😂

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-9-28 09:10 發表 查看引用來源

😕😏會唔會😬嚇親人先?
客家人😂

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-9-28 10:44 發表 查看引用來源

唔會嘛!🤭🤭😏
未夠嚇😂

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-9-28 14:39 發表 查看引用來源
宝嫂呢D戰鬥格款,我怕我一個餵五飽丫嫂丫!😂
一個系有d難,一系就扎粿咁扎住佢,然後幾個輪住招呼佢,不過我都系幻想,未實得到呢個淫辱大計😂

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-9-28 15:23 發表 查看引用來源
初步二男二女,之後加多個男,等佢地二個女習慣左,再加多個男,四男或五男二女大混戰,呢個組合岩岩好!🤭
氹得佢掂就梗系好,通常佢而家都吾鳩啋我,佢自己有得開心仲啋我咩😤

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-9-28 15:38 發表 查看引用來源

三寶兄又有鴻圖大計喎
大計系有但實行吾到,除非有一招,就系隊到佢啤啤夫,醉又醉吾晒,7分醉三分醒,呢d狀態就有d機會😅

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-9-28 15:55 發表 查看引用來源
甘就一系約埋一齊去唱K,飲到high high 地,甘先容易借酒意做錯事!🤭
香港難些,以前上深圳試過,醉了8分話上房休息,我老友話幫我送呀嫂佢上房,我就繼續同d損友玩樂,事後得知老友得米(條件系早已夾定佢要話我知全程細節)
我就到而家都仲扮緊吾知,老婆又真系以為我吾知,呢個秘密個老友都會緊守,老婆系吾知道我已知道晒🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-9-28 16:40 發表 查看引用來源
香港難些,以前上深圳試過,醉了8分話上房休息,我老友話幫我送呀嫂佢上房,我就繼續同d損友玩樂,事後得知老友得米(條件系早已夾定佢要話我知全程細節)
我就到而家都仲扮緊吾知,老婆又真系以為我吾知,呢個秘密個老友都會緊守,老婆 ...
那些年手機影相像數仍未有高解象,老友亦盜亦有道,冇用手機影過程,佢話老婆有配合動作,但慾拒還迎根本就知道乜事,吾抗拒仲配合,當年聽完,那幾晚屌西都特別勇猛,梅開三度,每次諗起都屌得特別勁💪💪💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆