上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
685  228.8k

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-4 14:24 發表 查看引用來源
再搵多條 haha
肥西,比你屌吾屌?

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-4 14:24 發表 查看引用來源
再搵多條 haha
那些年我曾經教佢在香土玩徵友,那些年仲有引版,佢都好老實,表明自己140磅有39e奶,仲話食得肥先好徵佢🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 14:39 發表 查看引用來源
那些年我曾經教佢在香土玩徵友,那些年仲有引版,佢都好老實,表明自己140磅有39e奶,仲話食得肥先好徵佢🤭
而家佢努力下都減左磅,但39e仍存在🤭

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-4 14:38 發表 查看引用來源
有保留😂 我過左鳩衝既年紀 haha
鳩衝系乜年紀?請指教🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-4 14:45 發表 查看引用來源

有一次老婆如常係門口攞外賣,而送外賣果個係熟口面嘅南亞佬, 所以佢跌咗一边膊露咗成隻奶出黎都無理 , 只係笑笑口同南亞佬講話左乜成日望住佢隻奶喎, 你真係好咸濕呀! ...
唔怕條南亞忍受不了鳩衝入屋屌佢?

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-4 14:57 發表 查看引用來源
140 小肥,講得呢d 都知會出嚟見
其實见過二個,一個系地產仔,见面就話上時鐘屌,老虎嚇到即時走人
第二個我老虎話见佢仲有系香土上水,肥仔有160磅,见面去左間乜乜克飲咖啡,講佢屋企嘢

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-4 14:58 發表 查看引用來源
我每次都係屋企架嘛, 個南亞佬有時仲隔住老婆同我講話我老婆好身材㖭, 我就話ok啦, 其實呢一刻真係有小小綠帽feel , 但又真係好刺激喎.
你老婆都真系好夠胆玩

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 15:02 發表 查看引用來源
其實见過二個,一個系地產仔,见面就話上時鐘屌,老虎嚇到即時走人
第二個我老虎話见佢仲有系香土上水,肥仔有160磅,见面去左間乜乜克飲咖啡,講佢屋企嘢 ...
肥仔都有4張嘢,單身宅宅地,聽老虎話佢都有講中意睇四仔,睇d近親亂倫片多,冇女朋友靠打飛機渡日🤭

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-4 15:06 發表 查看引用來源
之後有冇食到先?
識玩去酒店,仲去時鐘...
梗系冇,上香土徵友好多騎尼怪,一系宅男一系就想即屌食免費餐,好小正正常常🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-4 15:08 發表 查看引用來源
老婆今年都4x啦, 不過未生過身材仲呃得吓人, 所以趁住呢幾年咪盡情玩囉 , 最主要係佢淨係露出畀送外賣南亞佬睇無乜手尾跟,佢加上自己帶左口罩點玩都無人認得佢, 所以愈玩愈放. ...
要認實認到,況且知你地住邊,一定有風險,你老婆又吾怕?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆