上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
685  229.1k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 08:14 發表 查看引用來源
咁...就要多啲交流學多啲嘢
系,可以諗到好多鬼主意

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 08:15 發表 查看引用來源
系囉....所以我無開,因為英文有限公司
我都系好有限

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 08:18 發表 查看引用來源
咁....都唔系咁容易撞到....就算撞到又可以點...唔通佢主動搭散咩?就算夠胆搭散...可以話白撞屌9佢啦
咁就系,不過都可以有好多借口,好感系可以慢慢陪養

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 08:20 發表 查看引用來源
去做嘢先....晏啲先上尼傾過
好呀,等你。。。。💪

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-5 08:17 發表 查看引用來源
一問之下我同ching 年紀都差唔多,阿嫂佢係30+[留返d FF 比其他ching], 都知阿嫂之前做過咩,ching 點解有呢一鋪癮,咁就隨手打🐍隨棍上問下ching 會唔會比阿嫂既樣我睇,麻甩佬睇完身材當然想睇樣啦,基於保護 ching 當然唔肯 ...
師兄請繼續👍

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-5 08:27 發表 查看引用來源

老婆知道自己呢排玩得過份左搞到我嬲嬲豬, 所以話暫停唔玩露出, 就算叫左外賣都只會叫我出去攞, 佢話一來氹返我, 二來可以餓下D南亞, 等佢哋唔好以為一上黎就有嘢昅, 而且仲可以係下次再玩番時增加新鮮感好玩開心D.
...
你老婆都好知進退

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-5 08:38 發表 查看引用來源
有中文版丫...裝完就裝呢個丫
https://t.me/setlanguage/taiwan
👍👍👍🙏

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 12:26 發表 查看引用來源
都係全英文🤔🤔
我都想問,都是英文的

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-5 12:37 發表 查看引用來源
我而家用緊qq,D相都有睇住5秒銷毀功能,我都用過黎send我老婆露面既相比D ching欣賞過,不過而家開ac好似比較麻煩!
我個qq太耐冇用,唔知仲用吾用到

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-5 13:00 發表 查看引用來源
甘其實經睇過自己老婆既ching,系呢度講返比其他ching知,細膩描述返自己老婆既特徵,身材,樣貌,甘又真系幾好玩既!🤭
其實放閃下都吾怕掛,我都有閃埋樣,老虎又好似冇太大担心🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆