上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
565  214.7k

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-9-28 16:49 發表 查看引用來源

😵🧐咁佢係咪好享受.…執一濟瞓得好?
個老友話執左一劑就走人,執完匆匆洗左就走,不過老友話冇射入去,但射到佢一肚都米青,我老婆全程扮醉,但老友就話冇乜可能醉,會配合動作又會跟老友入浴室沖洗🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-9-28 16:55 發表 查看引用來源
個老友話執左一劑就走人,執完匆匆洗左就走,不過老友話冇射入去,但射到佢一肚都米青,我老婆全程扮醉,但老友就話冇乜可能醉,會配合動作又會跟老友入浴室沖洗🤭 ...
果輪仲好中意約佢食飯,目的系特登想睇下老婆個尷尬樣🤭😂😂😂

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-9-28 16:59 發表 查看引用來源
果輪仲好中意約佢食飯,目的系特登想睇下老婆個尷尬樣🤭😂😂😂
樓主個帖話朋友妻“比你揸吾揸”
d老友点止揸咁簡單,屌埋都得

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-9-28 17:00 發表 查看引用來源
樓主個帖話朋友妻“比你揸吾揸”
d老友点止揸咁簡單,屌埋都得
當年隻婆仲有羞恥感,所以先好玩💪
而家冇乜羞恥廉恥,好似冇左d刺激感

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-9-28 17:32 發表 查看引用來源

搵機會叫目標朋友上你屋企食飯, 飲下酒, 之後你扮醉, 去左sofa 瞓陣, 但要飲到寶嫂半醉.....

之後叫目標朋友出手 , 寶嫂可能見你醉左, 又未試過係你面前同人做 , 會想試下新刺激

三寶兄又可以現場睇住寶嫂點樣比 ...
隻婆而家精過乜,冇咁易玩到佢了

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-9-28 17:33 發表 查看引用來源

老鬼仲有冇得插寶嫂 ?
可以話基本上冇得插,除非大時大節佢又好心情,又系隊左酒嘅情況下或者會😂
不過我都冇乜性趣,反而有機會就想睇佢比人插多😍

引用:
原帖由 88yes 於 2021-9-28 17:42 發表 查看引用來源
師兄搵小鮮肉同阿嫂玩下

佢早已物色有鮮肉

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-9-28 18:03 發表 查看引用來源

當然要搵個識落咀頭的朋友氹寶嫂玩啦, 同埋最緊要寶嫂又唔抗拒佢的男人
佢自己物色果d就一定吾抗拒😂

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2021-9-28 18:13 發表 查看引用來源

就想辦法同個d人混熟, 一齊夾計玩

我覺得寶嫂都好想係你面前親手幫你帶上頂帽
已帶左好幾頂

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2021-9-28 20:21 發表 查看引用來源

等我哋安排D機會俾佢物色我哋吖,哈哈
即管去馬💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆