上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
685  228.6k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-5 15:13 發表 查看引用來源
肯定自信心返哂黎啦!🤭
師兄們有冇試過放左d老婆性感相系微信相簿,但冇設定不比其他人睇,微信有佢大6親戚,佢d表乜表乜,表叔等

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-5-5 15:16 發表 查看引用來源
呢張系你所講既!🤭40050848
好粉👍
連個菊花都靚

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-5 15:19 發表 查看引用來源
好粉👍
連個菊花都靚
好有衝動乃落去😋

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 16:30 發表 查看引用來源
有拍過....睇完佢唔俾我儲存刪除咗
通常女人都系咁,不過我都偷偷地存有🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-5 16:38 發表 查看引用來源
通常女人都系咁,不過我都偷偷地存有🤭
影住佢個西窿比我慢入,然后又影下老虎自己搓對奶,又影佢含我,之後佢話記得del,佢沖涼先出來問我del左未,我話已del比佢睇返手機冇留,其實佢去沖涼時我過左落手指🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-5 16:42 發表 查看引用來源
影住佢個西窿比我慢入,然后又影下老虎自己搓對奶,又影佢含我,之後佢話記得del,佢沖涼先出來問我del左未,我話已del比佢睇返手機冇留,其實佢去沖涼時我過左落手指🤭 ...
男人聚會飲大幾杯,扮醉拎出嚟供豬同好😋

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 16:50 發表 查看引用來源
淨俾影出出入入....唔俾影到個樣...
但我至愛影埋個淫蕩樣,淫眼 好鎖魂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-5 19:36 發表 查看引用來源

頭先食飯期間借D話聽講D南亞腸好勁過喎, 你有無D姊妹試過呀?佢跟住就一輪咀話佢同事都試過同南亞佬拍過拖, 話南亞佬一晚屌左同事幾次, 每次都狂屌左佢30分鐘以上, 搞到同事死咁滯, 但就屌到同事好冧咁, 不過下面就腫 ...
要做d嘢先得吖🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-5 22:41 發表 查看引用來源

亞嫂應該唔會對南亞動情, 但係貪新鮮同南亞佬出來屌閪就真係唔咁包.
佢上都講明未試過其他國籍臘腸, 所以就算要玩3P都不會揾香港人.
聽師兄講南亞講得咁過引,小弟琴晚又了下隻老虎,記得佢講過公司都有南亞運輸仔,又記得佢講過有次紅雨,條南亞都車過我老虎返來,不過我一向冇在意,琴晚問返有新發現😵

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-6 07:42 發表 查看引用來源

有乜發現, 唔係喺屋企比南亞仔屌埋嘛!
又未至於咁,原來南亞仔都幾受c9歡迎,吾講吾知,我老虎都對南亞好有幻想,佢話见佢地上身赤膊,心口多毛不特止,仲见到肚池位d毛好濃密🤭
老虎話有次南亞揸架貨車仔送貨,而老虎又要去呢間公司拎嘢,所以老虎都跟佢車,而老虎又要拎住幾袋嘢,老虎話個南亞又好熱心咁幫佢,過程中有接觸到老虎對波,老虎話個南亞仲傻笑左一嘢講吾好意思,老虎同南亞仔講你都冇心,傻啦!
不過之後回程時,系車度就猛咁了老虎傾計,又話我老虎大方,又讚佢好身材,呢次之後老虎就話同南亞仔熟落左好多😵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆