上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
565  214.9k

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-14 10:17 發表 查看引用來源
有一段距離,大角咀近奧運站。。。
想問同業好友,門外乜乜的鳳凰是你嗎?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-10-14 10:25 發表 查看引用來源

我覺得最重要係時間
時間同心機比用💰更效
仲有d囡囡好興摸住🍻傾心事,好易得米😋

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-10-14 10:51 發表 查看引用來源

天時,地利,人和。。。。。。。

天時先行, 又要個天比機會,仲要自己有空閒時間先成時
所以都吾系容易🤣

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-14 10:57 發表 查看引用來源
我是門外XX的雞蟲。。。
雞蟲定雞精🤭
我有d好友直頭系雞精

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-14 11:15 發表 查看引用來源
我可能未到達精的级別吧,係某D
Post俾人鬧。
某d past仲成日屈人系基添😵
超吾明咁多基🤭

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-14 11:15 發表 查看引用來源
我可能未到達精的级別吧,係某D
Post俾人鬧。
其實各有所需各有所長,叫g冇罪,溝女都冇罪,你情我願,呃得咁易咩🤭

引用:
原帖由 Grisword 於 2021-10-14 12:42 發表 查看引用來源
同意呀寶兄。付出時間同識氹最緊要。我有朋友只要佢要搵,一開wechat就搵到,食埋。
你呢個朋友好利害,咁易揾仲食埋,勁👍💪💪

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-14 10:41 發表 查看引用來源
時間同心機比用💰更效
仲有d囡囡好興摸住🍻傾心事,好易得米😋
我未知隻乸另外個ac,但收到料好氹到我乸條鮮肉個ac,而家d仔真識氹c9,都系心機同時間,加上c9见有小鮮肉冧佢地,仲吾飛身投入佢地懷抱😵
呢度d師兄都幾有心,幫我起左條鮮肉ac比我🙏

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-10-14 12:55 發表 查看引用來源
我未知隻乸另外個ac,但收到料好氹到我乸條鮮肉個ac,而家d仔真識氹c9,都系心機同時間,加上c9见有小鮮肉冧佢地,仲吾飛身投入佢地懷抱😵
呢度d師兄都幾有心,幫我起左條鮮肉ac比我🙏 ...
我吾會揼呢個鮮肉,要多謝佢都來吾切,幫我頂住隻乸吾好煩鳩我,所以要射射佢就真🙏

引用:
原帖由 Water_man 於 2021-10-14 14:13 發表 查看引用來源
其實我知道阿嫂ac,我忘記咗話俾你知。
🙏你pm話我知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆