上一頁下一頁
發新話題

比你揸,你揸唔揸(朋友妻咪乸西)

收藏  |  訂閱
565  214.7k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-9-30 13:14 發表 查看引用來源

大陸女人唔知乜嘢叫做矜持 ,佢哋思想比較開放, 男女關係都會好隨便 ,如果唔係 二線三線城市點會有咁多女人 畀港男包做二奶。
內地女人屌閪系正常社交活動🤭😂😂

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-9-30 13:46 發表 查看引用來源
內地女人屌閪系正常社交活動🤭😂😂
我有個前任以前就系做過骨場,第二晚我已屌左佢,吾屌先吾正常

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-9-30 13:46 發表 查看引用來源
佢地真系好開放,男男女女都好,私器公開任睇,香港相反就保守好多
私器公賞😂

附件

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-9-30 14:08 發表 查看引用來源
私器公賞😂
開番個導賞團👍

附件

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-9-30 14:09 發表 查看引用來源
開番個導賞團👍
奶多人不怪🤭

附件

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-9-30 14:13 發表 查看引用來源
奶多人不怪🤭
正妹正奶😋

附件

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-9-30 14:15 發表 查看引用來源
正妹正奶😋
係吾系好正呢😋

附件

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-9-30 16:07 發表 查看引用來源

呢件戰衣簡直一流 ,見到都即刻想插佢。
情趣戰衣增加戰鬥情趣👍😋😋

引用:
原帖由 傻仔456 於 2021-9-30 19:35 發表 查看引用來源
參與下算唔算肥?
小肥,呢d先好屌👍

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-9-30 11:10 發表 查看引用來源

公厕😥你唔係😳😑咁重口味嘩!😥
流出中都乃先重口味😋

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆