有無試過當眾做愛

收藏  |  訂閱
8  42.7k

試過同老婆喺客廳睇住AV做愛,做愛途中印印提早買完餸返來,我冇理佢繼續做,我仲叫印印睇住我地做愛,而佢都有睇往我做

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-25 09:02 AM 發表 查看引用來源

客印有咩反應呀,你唔叫印印加入
我間屋係全開放式無房,試過做愛途中外父外母上來
唔敢叫呀,費事老婆以為我同工人有路。

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-25 09:41 PM 發表 查看引用來源

咁你有無試過偷偷地同佢攪呀
話冇你都唔信啦

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-26 12:17 PM 發表 查看引用來源

唔驚你老婆知咩,其實係咪好多人都會同賓賓印印攪
我之前個印印每次出糧都滙唒D錢返家鄉,但又鍾意買嘢,我知佢等錢駛便膽粗粗問佢可否同我做,最初佢衹肯俾我揸佢對35E大波,後來佢主動話幫我打飛機,最初每次都要俾錢佢,到後期佢話我知佢老公係印尼揾咗第二件可能報復心理佢主動同我上床。呢段關係維持2年多,不過一切俱往矣佢都返咗印尼,其實我同印印各取所需姐

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-27 07:38 PM 發表 查看引用來源

而家仲有無偷食呀,仲有無請印印
有請,不過現在呢個比都食唔落

引用:
原帖由 8862 於 2019-7-2 05:54 PM 發表 查看引用來源

她有冇加入戰團😀?
有,我叫印印坐係梳化一路睇住AV,一邊看着我們做

引用:
原帖由 8862 於 2019-7-3 08:15 AM 發表 查看引用來源

你老婆不尷尬嗎?
最初老婆唔想,但我係印印面前大力插老婆都俾我攪到hi哂所以冇再反對。其實我個仔不在家的時候老婆也會着些透視睡衣在客廳看電視印印也看過俄老婆身材,故也不太尷尬

引用:
原帖由 8862 於 2019-7-3 09:48 AM 發表 查看引用來源

師兄夠性福,祝長做長有。
多謝8862兄祝福,其實我當時都想和印印一起做愛玩3p,伹我驚老婆以為我和印印有跲才唔敢叫佢做。各位師兄如你們喜歡或想嘗試玩3/4p的話應該要試下,小弟有幸在沙士嗰年和老婆玩過一次4p(當時係女朋友)。保證你一生難忘,但如果你性能力或持久力欠佳的話就唔好玩喇,人生苦短做人應及時行樂。

引用:
原帖由 8862 於 2019-7-3 04:02 PM 發表 查看引用來源

師兄,當時4p是你一手策劃?
完全係無心插柳,當年我個friend係大陸包咗條女租左間屋,有次我和老婆(當時係女朋友)上佢間屋打牌,吃完晚飯後我提議睇下咸碟,我叫D女全部入房但佢哋話要一齊睇,唔知是否飲左酒有些醉意,我fd條女竟主動和我fd打車輪。跟住條女仲幫我fd又吹又打飛機,望望下我和老婆都咀起來。結果我們2對各自係客廳度和自己的另一半做愛起來。嗰種感覺相當刺激,但遺憾係我衹係5分鐘便射。而我fd就做左起碼15分鐘,而我fd嘅性技巧、長度、持久力都俾我優勝。所以我話性能力欠佳就唔好玩3/4p

前往最後回覆