上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
57  465.4k

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-1-22 11:23 PM 發表 查看引用來源

米兄,肯仔話,只要保住佢屎忽,咁就得啦
睇來,你真係比我搞到好大陰影咁喎
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-22 09:41 PM 發表 查看引用來源
冇錯, 「師叔 」既輩份 , 好有說服力 :smile_47::smile_47:
你呢一張 『峨嵋派』。。 眼神ok喎, 回你一章七姊妹,  其中有兩姊妹, 其實係母女 :smile_47::smile_47::smile_47:http://upload.lsforum.net/users/publ ...
大師伯一家,我其實麻麻地
不過,二家姐、四家姐、五家姐我都會J下既。。。

尤其二家姐,佢咪我篇<拆解金融女強人>既想像原形羅
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

五家姐都OK架,細粒粒既女強人,咁人物先得意麻!
幻想緊比佢命令:
「無食飯呀,大力D拉。。。再偷賴,我就休左你!」
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-23 09:12 PM 發表 查看引用來源
(6) 休息房中爭扎

當我返到武館,黄太正在教「自衛/keep fit 班」,本以為呢類課堂,定會有啲「美女」學「防狼」招數啦。。點知。。有幾件真令我認為佢哋本身嘅「天份」,已經好「防狼」囉 ...
上一章無左我女神,當堂無晒FEEL。。。

不過算你拉,今次比返個女神我!至於你講個「急屎樣」,我都想睇下

梗係J女神或者師父拉,張床係佢地訓,又唔係隻小妖訓。。。
即係咁,你偷左你女神件底底來打JJ,個腦唔通仲會唸住其他女人?

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-24 10:08 PM 發表 查看引用來源

Oh, 漏咗呢一張添   。 。 。 。 。 京師兄, 果然係重口味 :smile_47:  
唔知點解睇完你呢張圖,另一位女神,係我心裡面就跳左出來賣廣告:
參加我地個療程,以後咪唔會咁尷尬羅!

另外,又唔駛咁客氣既,其實講「急屎樣」,幾時先到我女神丫。。。
呢位先係地上最強大既代表!!!

另一位女神:呢位更加應該參加我地個療程。。。

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-25 09:47 PM 發表 查看引用來源
一位係「澳門奇遇」中既然「辣手女公關 」甜美糖 。。另一個更係「義嫂 」中鼎鼎大名既譚文慧
呢兩條女出過場啦 :smile_47::smile_47:  

...
咁。。。徐小姐就算係全盛期,都入唔到我女神榜三甲,待遇係差D架拉!
:smile_39: :smile_39: :smile_39: :smile_39: :smile_39: :smile_39: :smile_39:

小弟當年女神榜三甲:鍾小姐、大胡小姐、二胡小姐(胡師叔)

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-25 09:07 PM 發表 查看引用來源
(7) 「爆!」

我轉身行前一步伸手去將門鎖扭上,「click 」一聲,細細嚮咗一聲。。我個心亦跟隨嗰下「click 」一聲,開始伏伏跳,心情又驚又開心又刺激又內疚 ( 雖然已經快迅地降低緊內疚感 )。褲頭 ...
惹,米仔好衰架。。。寫晒人地D幻想出來

但你係咪咁窮呀,一定我比住三百先。。。人地想睇口爆呀!
:') :') :') :') :') :') :')

不過,我其實係想比師叔純力量壓制多D

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-26 09:16 PM 發表 查看引用來源

鍾小姐, 第三次結婚, 榨乾完一個又一個, 師兄你唔驚嘅咩?

我睇你都係想玩呢一招唧, 係唔係?
http://img.chinatimes.com/newsphoto/2016-06-11 ...
係咪玩野先,係呢位鍾小姐呀。

佢做左媽媽之後仲性感左!

不過,我都係鐘意佢個吳尊LOOK多D。

至於胡大小姐。。。咪佢羅!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-26 09:24 PM 發表 查看引用來源
喺咁嘅情況十個有八個𡃁仔都應該係咁㗎啦。。 放心你要嘅嘢全部take care曬 :smile_34::smile_34:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20140605/photo/bkn-20140605235717434-06 ...
其實小弟一早就幻想緊,點比師叔SM架拉。

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-28 09:17 AM 發表 查看引用來源
(8) Up grade 見面禮

原來 Queena 師姐係有「休息房」鎖匙 (哈,呢點當然啦 ),佢換完M巾就打算將包M巾鎖喺休息房個櫃床頭櫃仔,一打開門就見到我「枕頭壓面」咁玩緊。。

不過 Queena 師姐處變不驚 (  ...
太過份拉。。。師叔先岩岩幫你口爆、吞精,你咁快就唸起第二、第三個女人?
:'):'):'):'):'):'):')

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-28 09:28 AM 發表 查看引用來源

師兄你嘅喜好, 越嚟越冷門囉喎。。
係架,所以如果我純個人喜好咁寫文,收視一早食谷種。。。
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

不過鍾小姐呢個吳尊LOOK,仲有ELLA個男仔LOOK,
仲有<SHE IS THE MAN>。。。好多男仔頭,
我都J個架拉,連AV我都鐘意睇<男子之格好>系列架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆