上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
57  465.9k

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-13 08:47 PM 發表 查看引用來源
(17) 人生中第二頁?
『米仔,你本「書」,剛剛先寫下人生光輝嘅第—頁,仲有大把世界。 』( 記得故事剛開始時的一句嗎?屌那星。。好緊張呀 ~)
因為「第二頁」就喺眼前打開緊?!
。。。當我見到 Quee ...
唔制呀,米佬又一次到我硬J,跟住就。。。
:') :') :') :') :') :') :') :') :') :')

另外,有樣野我都要批判一下既:
。。。當我見到 Queena 師姐脫下身上浴袍,露出完美嘅胴體,堅挺乳房。。。
========================
呢個描述,好似唔係好符合我女神胡小姐喎!

我明白咁既設定,係為左美化我女神。。。但我呢種絕對死忠粉,
其實更鐘意原汁原味。所謂大有大既宏偉,小巧有小巧既可愛麻。。。
而且我聽聞小奶子比較敏感呢!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

不過講真,埋門先唔比插,比係我,我都唔排除講果句大話:
「唔緊要拉師姐。。。我發誓,射果陣我一定拔出來既,否則天打雷劈」
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

其實都唔係大句既,我都唔想「玩出人命」

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-14 09:07 PM 發表 查看引用來源

好戲在後頭。。:smile_04::smile_04:

師姐唔駛自己黎喎,可以試下我既神之手!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-14 09:35 PM 發表 查看引用來源

上一集都硬 ? 有時都係㗎, 寫文寫到啲到位地方, 一兩句之間, 就即刻扯旗, 唔知邊段睇到師兄你致敬呢 ?
大佬, 啲描述 ...
梗係比師姐咬咬果段拉!

仲有米仔幻想緊,呃師姐自己係處果下,都己經扯扯地。。。
可能係男人既劣根性拉,剩係聽「呃女」就有D扯拉!

最後,再次強調細奶有細奶既好,我既前AV女神結城美紗,
就係細奶既代表:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-15 09:29 PM 發表 查看引用來源
京兄,中咗喎, 真係會有「神之手」, 不過都係要師姐自己嚟。。 咁都有得你叫啦, 人哋係師姐呀嘛 :smile_o05:
咁呢次我又唔會介意既,話晒米仔今次肯犧牲色相,賣屁股。。。(>﹏<)

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-15 09:33 PM 發表 查看引用來源
世界輪流轉, 「中女強制少男射精」 呢啲橋, 絕對有得做。。:smile_04::smile_04:

。。。其實,插菊花加強制射精,小弟都寫過下,
只不過我個女主係用口(你本來都答應人地用口格)
我果篇之唔係就係。。。可惜,你之前下左禁令,
唔比我打廣告丫,唔係我真係好想分享下!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-20 12:03 AM 發表 查看引用來源
(19)「大師兄」。。

我趴喺 Queena 師姐身上,佢一手握住自己的另一隻手腕,横放在自己雙眼同額頭上,我估,一來佢可以放鬆吓,去享受我咀吻同撫摸佢身上嘅各部位 ( 因為我真係好落力咁去吻衡佢全 ...
哇,米兄你駛唔駛「神之手」到咁重口呀?!
你小心D呀,咪搞到我女神闊晒。。。
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

不過,我就同意「格勒底」係會敏感D,
因為真係成日扑野既女人,我唸乳頭都比人啜慣拉
頸背、耳窩果D都奶唔少。。。
但「格勒底」少人奶D,應該會敏感D!

係喎,奶完西之後不如「選」埋腳趾拉!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-21 04:20 AM 發表 查看引用來源
一早講咗你聽, 會有「神之手」。。 :smile_47::smile_47:
其實「格勒底」 係好好奶

京兄想玩腳啫,

http://upload.lsforum.net/users/public/h246471516889010 ...
其實,小弟都寫過奶「格勒底」,而且仲設定埋,
臭狐係天然既吸入性春藥。。。
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

哇,這種可愛型小妹妹我最鐘意勒,唔好話選腳趾
奶西、奶屎眼我都OK拉!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

梗係正拉,呢三對我想奶好耐架拉!
係呢,追左你咁耐,E+都有少少想追返彤姐篇,
所以。。。彤姐原形又是那位?

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-21 03:59 AM 發表 查看引用來源
(20) 牡丹花下

Queena 師姐個 gap gap,  亦即係「小芒果」嘅「出産地」,終於喺我眼前。。

生過 BB 嘅 gap gap ,喺網上見過啩,雖然明顯地知道少女啲 gap gap 鮮嫩好多,就好 ...
YEAH,有得比師姐含!
既然橫掂都係咯,一不做二不休,不如。。。玩埋69拉!

講真丫,話男人捉住女人個頭,係咁插佢個咀,就算見得多
。。。但女人壓住男人雙手,捉住佢個頭、係咁磨,
就真係好少見(磨面我都寫過,但無咁強勢)。。。
死拉,又撩起我DM男本性,JJ都硬埋,好想比女神磨呀

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-21 10:17 PM 發表 查看引用來源
嘩 ! !京兄, 犀利 ! ! 。 。 連臭狐都啱, 我只有甘拜下風

milk west, 同埋 milk C I 就經常都做, 反而選腳趾未試過, 如果遇到適當人選。。 肯畀我爆菊, 我願意同佢交換
下 ? !乜你原來未睇 ...
。。。或者我份人老土拉,呢d新女星我真係唔識,
請問咩名?

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-21 11:29 PM 發表 查看引用來源
(21) 『怎麽可以忘掉你』   
唸唸下,師姐感動到喊,其實會唔會係因為,呢次係佢第二次「無套性愛」?
(咁又暗合返米仔,佢都係第二次)

過左新正頭,想分享下自己,兼想問下米兄意見。。。
覺得自己年紀真係大勒,e+仲想好似以前後生咁,寫感觀主導既色文既話,
己經有d力不從心。。。寫埋之前開左過頭既三篇,小弟就會開轉型,
學米兄同肯尼兄咁,寫下故事主導既文。

但我自問創意就唔係咁好,所以唔可能完全學米兄同肯尼兄咁,
寫原創劇情。。。暫時小弟有幾個唸法,想睇下兩位大大比下建議,唸法如下

1,歷史色文,呢個一來我對歷史有興趣,二來佢有埋故事框架,
我基本補充埋d細節就可以(其實我就係鐘意寫細節)
2,生態文。。。我有時好想寫某行業、或者某階層既生態,就好似tai兄
果篇<人渣母親>咁,不過應該會長d同咸些少

兩位大大覺得我寫邊種好d?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆