上一頁下一頁
發新話題

破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
127  449.4k

Hi all
好耐冇上嚟,而家第8個week,仲有4星期
同女友做過幾次,冇戴套
龜頭仍然紅.我只能當係一個警惕.希望女友冇事.

各位師兄加油!
另外食PEP位師兄OK嗎?同埋 Lilygugu 好返未?

引用:
原帖由 lilygugu 於 2017-9-22 07:54 PM 發表 查看引用來源

之前驗尿dna話非淋neg , 但我擔心唔準,因為藥後第二日就驗,醫生話係清咗,話DNA 係會連死嘅細菌都check 到,冇就係冇,但我 因為食得藥多身體好弱,宜家仲感冒埋,都唔知點好,好唔舒服!請大家為我打 ...
Lilygugu兄
做適量運動同多D休息!飲多D水!
冇計,抗生素真係傷身.我食10日,都覺得身體差咗!加油!

引用:
原帖由 BiggestMistake 於 2017-9-22 03:30 PM 發表 查看引用來源
WAIT兄好耐無見. 你有無好D?

尋日開始我又發燒, 第41 日, 38.3(修正左) 度. 因為之前同醫生約好左, 今日都係走去抽血驗多次HIV, 梅同HSV. 希望無事...
其實低燒代表身體有發炎,不過你都係聽醫生建議 啦... Hsv2如無病癥 check 多次可等 90day 後.預祝你無事先!

引用:
原帖由 lilygugu 於 2017-9-28 08:42 AM 發表 查看引用來源

多謝你! 其實我覺得大部分弟兄們都過分憂慮,因為自己經歷過才知道,我好大信心你都會冇事! 現在最重要調理好身體同心情,加油
Congratulations lilygugu師兄!飲多D水!
其實驚過先知道,有D嘢一開始巳經好好!
Anyway, 9 個星期啦!仲有3個星期就快速!可以告一段落-龜頭仍然紅色,但係就當是一個警惕吧!

引用:
原帖由 lilygugu 於 2017-9-28 08:59 AM 發表 查看引用來源

你係同我一樣非淋嗎?我忘了! 我尿道口都有少少紅,醫生檢查話冇問題就冇問題啦!冇痛冇痕冇菌就ok !
冇錯!
其他師兄加油!支持 Got 兄

各位師兄,佳節快樂!
今日 Wk10
Overall 冇乜分別,龜頭有小紅但係反而2邊恥骨多咗D D唔舒服.
諗緊係咪需要驗精,驚前炎
14日倒數中!

Got 兄/各位師兄好
仲有2日 wk11
不過唔知係咪肚痾/返發
刻意减少飲水試下回復以前生活習慣.
除女友及手外冇任何性接觸
不過呢2日去多咗厠所同埋恥骨/會陰 Ung住 ung 住
去咗驗精,唔知應否睇埋泌尿科呢?

引用:
原帖由 gotNoexcuse 於 2017-10-10 09:20 PM 發表 查看引用來源

師兄擔心前列腺炎?如果問題持續,可以搵泌尿科,做一個簡單嘅肛門指檢,之後再決定驗唔驗精。
冇做到指檢,因有幾日便秘.但尿道炙熱感多咗,反而恥骨不適感少咗
驗咗精+ 種菌..睇下點

引用:
原帖由 試完先怕 於 2017-10-11 08:11 PM 發表 查看引用來源
如果中衣原/支原會唔會有咩病症??
有既會係咩???
師兄可 Search 非淋癥狀
一般尿道炎嘅癥狀有尿頻(一小時去幾次),小便時感灼熱,刺痛,有啫喱狀排出
尿道口紅腫,嚴重有機會去其他部位如睪丸,前列腺,etc
不過係可以斷尾.至少我希望可以

今日收到semen analysis
精子有問題... 上一次打丁到驗有72小時..話4-6星期再 check..好驚..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆