48 12345
上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
47  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
咁耐冇上嚟 各位brother們有冇掛住我同我老婆先。近排細佬因為轉換緊新工作環境嘅關係所以比較忙,但係咁耐冇新帖,都知對大家唔住架啦,但係唔怕,今鑊細佬我有新突破。

熟識我同老婆性格嘅師兄弟都應該知道,我老婆雖然好肯露同好配合我同我玩。但係其實佢對某一個部位特別耿耿於懷,而呢個部位就係老婆個西。唔知大家覺唔覺,睇咗我帖咁耐,除咗佢嗰一千零一次飲大咗之後喺間coffee shop入邊擘腳露西 ...
啊嫂個西粉過我之前全部女,睇到呢張圖真係忍唔住打返次,師兄你影相影得好好,可以睇到啊嫂對腳好靚
啊嫂既腳趾真係一流,睇到都好想奶再慢慢聞下,琴晚一路追文一路幻想,好想拎啊嫂岩岩除既絲襪黎打飛機

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-2 01:36 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄俾面,兄弟係絲襪控?
絲襪加足控~不過啊嫂隻對靚到咁,更加挑逗~好想聞住啊嫂對腳味不停打飛機

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-2 01:36 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄俾面,兄弟係絲襪控?
睇你POST有時代入人地角色定你角色都會覺得好興奮,真係睇到琴晚足足射左3次先夠皮,主要係啊嫂身材夠好先可以咁興奮,建議師兄玩多D走光~比人地望多D啊嫂

等三叔忍唔住直接姦左啊嫂,到時做公廁比大家一齊玩

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-10 04:29 PM 發表 查看引用來源
尋晚做完一件咁有意義嘅事,瞓咗覺好之後今日同老婆留喺屋企休息下,過下二人世界。同老婆喺廳睇睇下電視,諗起尋日老婆對波透視之餘,成晚游行全程對波都喺我哋同行啲friend同市民嘅身體上面揩嚟揩去,撞嚟撞去咁,我又忍唔住手多多。。。

急不及待同老婆喺sofa上面大戰完,完事後我同老婆都虛脫咁滯,兩公婆都攤0西喺sofa到休息。望見老婆尺裸裸地,好優美咁瞓喺到回緊氣嘅時候,邪惡嘅我又忽然間心血來潮 ...
樓主可以貼多D啊嫂既相嗎,好鍾意對住佢對腳黎J,有吊帶絲襪更好:smile_15::smile_15::smile_15::smile_15::smile_15:

樓主咁夜都上線啊~PO緊文?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-8 04:43 PM 發表 查看引用來源
老婆live update:

新鮮滾熱辣1個鐘頭之前同我嘅對話

我: 老婆?

老婆: sorry 啱啱喺廚房同嫲嫲傾緊計

我: 嫲嫲做乜入廚房唔休息下?

老婆: 叫咗佢佢係到話要整茶果俾我食

我: 咁你喺房?

老婆: 喺飯抬咋等食

我: 你三叔呢?

老婆:&nbs ...
我都想睇睇啊嫂既粉死同美腳圖~都J左幾次~

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2019-8-10 03:04 AM 發表 查看引用來源
師兄,你嗰帖好正呀,你老婆都好正,你地都好幸福,祝你同呀嫂以後性生活都愉快,都滿足。

師兄,你啟發左我,我而家都打算開嗰帖分享我老婆啲私密相俾大家,但我新手,唔知放相有咩要求呢?希望各位師兄師姐幫忙。

希望各位師兄師姐都喺引版繼續傾得開心滿足。 ...
一出即跟貼~求絲襪腳圖😍

期待你出既相~實J到出血~

師兄見咁多人問佢拎圖,怕左唔更新

本帖最近評分記錄

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆